Bruid met ketting en oorbellen

Fotocredits: Etsy

Zo vind je een mooie ketting bij je trouwjurk

Heb jij als bruid al nagedacht over de sieraden die je draagt op de bruiloft? Je kunt subtiele sieraden dragen, maar in plaats daarvan kan het ook leuk zijn om ze juist lekker op te laten vallen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie ketting bij je trouwjurk zoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte statement ketting of een rug ketting voor jou als bruid? 

Het is leuk om als bruid een mooie ketting bij je trouwjurk te zoeken. Hiermee kun je jouw outfit voor de bruiloft net even iets extra’s geven. Maar kies je dan voor een subtiele ketting of juist een opvallend exemplaar?

Statement ketting voor de bruid

Trouwsieraden mogen best lekker groot en aanwezig zijn. Met opvallende trouwsieraden geef je wat meer pit aan je bruidslook. Een statement ketting kan dus een toffe toevoeging zijn voor jullie trouwdag. Mooi en romantisch, maar ook een beetje stoer. Het maakt je outfit extra persoonlijk. Hebben jullie een bepaalde themakleur? Dan is het leuk om de kleur van je ketting hier op af te stemmen. Bij een witte trouwjurk kan het namelijk heel mooi staan als je een sieraad in een opvallend kleurtje draagt. Er zijn heel wat mogelijkheden als het om opvallende kettingen gaat. Felle kleuren, opvallende vormen en bijzondere afmetingen. Je zou zelfs een something blue van je ketting kunnen maken!

Rug ketting bruid

Heb je een mooie trouwjurk met een open rug uitgekozen? Dan is het leuk om voor een rug ketting te gaan als bruid. Dit is een omgekeerde ketting die niet naar voren hangt, maar op je rug. Hierdoor maak je jouw trouwjurk met open rug net even wat chiquer en zorg je voor een bijzonder detail op de trouwfoto’s. Een leuk idee voor jullie bruiloft!

Ketting op de rug bij een trouwjurk met open rug

Fotograaf: Paul Santos via Love My Dress

Ketting en andere sieraden bij je trouwjurk zoeken

Naast een ketting kun je natuurlijk ook nog andere bruidssieraden kopen zoals oorbellen en een armband. Je kunt een complete set kopen zodat alle sieraden perfect bij elkaar passen, maar dat hoeft niet per se. Het kan ook juist leuk zijn om meerdere soorten sieraden met elkaar te combineren. Let er wel op dat het geheel niet te druk wordt. Kies je voor een opvallende statement ketting? Dan is het slim om de rest van je sieraden wat neutraler te houden. Check altijd even hoe de sieraden bij elkaar staan en hoe het eruit komt te zien als je ze combineert met je trouwjurk.