De meeste bruiden kiezen voor een aantal mooie sieraden om te dragen op de bruiloft. Zo kan een armbandje of ketting mooi zijn, maar ook oorbellen kunnen je trouwoutfit compleet maken. Alleen kies je dan voor simpele gouden of zilveren knopjes, of juist voor opvallende hangers? 

Opvallende sieraden kunnen prachtig staan bij een bruid. Zo kan een statement ketting bijvoorbeeld net iets extra´s toevoegen aan je trouwoutfit. Ook de juiste oorbellen kunnen erg belangrijk zijn. Want kies je voor een subtiel paar of ga je juist voor opvallende hangers in een mooie kleur? Wij hebben vast 6 stijlvolle en bijzondere oorbellen voor je geselecteerd. Gewoon in het zilver of juist een opvallend kleurtje!

Bruid met zilveren oorbellen

Fotocredits: Etsy

Bloemen aan je oren

Wil je echt opvallen? Dan kun je ook bloemen aan je oorbellen vastmaken. Voor veel bruiden wellicht een beetje extreem, maar wat geeft het een gaaf effect! Je kunt deze bloemen mooi combineren met het bruidsboeket, of zelfs als vervanging gebruiken.

Welke oorbellen zou jij wel willen dragen op jullie bruiloft? 

Advertenties

One comment to “6x De mooiste oorbellen voor de bruid”
  1. Hallo,

    Ik ben op zoek naar de oorbellen van de 2e foto (Fotograaf: Esther & Smith via Style Me Pretty) Weten jullie van welk merk deze oorbellen zijn??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *