Bruid met haar bruidssieraden

Fotograaf: Azcona Fotografie

14 Prachtige oorbellen voor de bruid

Natuurlijk is vooral de trouwjurk belangrijk voor jullie bruiloft, maar met de juiste sieraden kun je het plaatje compleet maken. Zo kan een armbandje of ketting mooi zijn, maar als bruid is het ook leuk om voor een paar oorbellen als eyecatcher te kiezen. Er zijn heel wat verschillende bruidsoorbellen te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van simpele gouden of zilveren oorbellen of juist opvallende hangers? Wij hebben 14 prachtige voorbeelden voor je geselecteerd!

Met alleen een trouwjurk ben je er nog niet. Juist de details zorgen voor de perfecte look. Bruidsoorbellen zijn eigenlijk een must, ze maken je outfit compleet. Als je het goed doet, zijn je oorbellen een aanvulling op je haar, je jurk en je make-up. Het moet samen één geheel worden. Heb je een opvallende jurk? Dan kun je misschien beter voor simpele oorbellen gaan. Kan het totaalplaatje echter nog wel iets extra’s gebruiken? Dan kun je een paar mooie grote hangers kopen!

Grote oorbellen bruid

Als bruid mag je best een beetje opvallen. Je kunt dan ook kiezen voor oorbellen met een groot bling bling gehalte. Ga bijvoorbeeld voor een paar mooie hangers met glinsterende stenen er in. Jullie bruiloft is immers het ideale moment om voor sieraden te kiezen die normaal misschien een beetje té opvallend zouden zijn. Ben je benieuwd aan wat voor oorbellen je dan kunt denken? Wij hebben wat mooie voorbeelden uitgekozen van grote oorbellen voor jou als bruid.

Oorbellen bruiloft

Fotocredits: Etsy

Bruid met grote oorbellen

Fotograaf: Katie Lopez Photography via Style Me Pretty

Kleine oorbellen bruiloft

Draag je meerdere sieraden, een opvallend haaraccessoire of zware make-up? Dan kan de combinatie met grote hangers wel eens too much zijn. In plaats hiervan kun je daarom ook voor kleinere en minder opvallende bruiloft oorbellen gaan. Kies bijvoorbeeld een paar kleine knopjes uit. Deze oorbellen zijn subtiel, maar daardoor niet minder mooi. Ze kunnen heel geschikt zijn voor jullie bruiloft!

Oorbellen met kleur

Bruidsoorbellen geven ook een mogelijkheid om meer kleur aan je trouwoutfit toe te voegen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door voor hangers te gaan met een gekleurde steen er in. Zo kun je op een subtiele manier jullie themakleur terug laten komen in je outfit. Je kunt voor een opvallende kleur in je oorbellen gaan, maar natuurlijk kun je ook voor een zachtere tint kiezen.

Bloemen als bruidsoorbellen

Wil je echt opvallen? Dan kun je ook bloemen aan je oorbellen vastmaken. Voor veel bruiden wellicht een beetje extreem, maar wat geeft het een gaaf effect! Je kunt deze bloemen mooi combineren met het bruidsboeket, of zelfs als vervanging gebruiken. Informeer eens bij de bloemist naar de mogelijkheden!

Oorbellen voor de bruid in goud of zilver?

Als je op zoek gaat naar de perfecte oorbellen voor jou als bruid, kun je het beste eerst beslissen of je voor gouden of zilveren oorbellen gaat. Deze keuze hangt vooral af van je andere bruidssieraden. De trouwring is hierin waarschijnlijk bepalend. Heb je een gouden trouwring? Ga dan ook voor gouden oorbellen. Een zilveren trouwring combineer je juist met zilveren bruidssieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *