De meeste bruiden kiezen voor een aantal mooie sieraden om te dragen op de bruiloft. Zo kan een armbandje of ketting mooi zijn, maar ook oorbellen kunnen je trouwoutfit compleet maken. Alleen kies je dan voor simpele gouden of zilveren knopjes, of juist voor opvallende hangers? 

Mooie oorbellen maken je bruidslook helemaal af. Je kunt kiezen voor grote eyecathers of juist subtiele knopjes. Als je het goed doet, zijn je oorbellen een aanvulling op je haar, je jurk en je make-up. Het moet één geheel worden. Heb je een drukke jurk? Dan kun je misschien beter voor simpele oorbellen gaan. Kan het totaalplaatje echter nog wel iets opvallends gebruiken? Dan kun je een paar mooie grote hangers kopen!

Groot en opvallend

Als bruid mag je best een beetje opvallen. Je kunt dan ook kiezen voor oorbellen met een groot bling bling gehalte. Ga bijvoorbeeld voor een paar mooie hangers met glinsterende stenen er in.

Bruid met zilveren oorbellen

Fotocredits: Etsy

Kleine oorbellen

Draag je meerdere sieraden, een opvallend haaraccessoire of zware make-up? Dan kan de combinatie met grote hangers wel eens too much zijn. In plaats hiervan kun je daarom ook voor kleinere en minder opvallende knopjes gaan. Deze oorbellen zijn subtiel, maar daardoor niet minder mooi!

Extra kleur toevoegen

Oorbellen zijn ook een mogelijkheid om meer kleur aan je trouwoutfit toe te voegen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door voor hangers te gaan met een gekleurde steen er in. Zo kun je op een subtiele manier jullie themakleur terug laten komen in je outfit.

Bloemen aan je oren

Wil je echt opvallen? Dan kun je ook bloemen aan je oorbellen vastmaken. Voor veel bruiden wellicht een beetje extreem, maar wat geeft het een gaaf effect! Je kunt deze bloemen mooi combineren met het bruidsboeket, of zelfs als vervanging gebruiken. Informeer eens bij de bloemist naar de mogelijkheden!

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *