Als jullie gaan trouwen, willen jullie natuurlijk wel dat zoveel mogelijk mensen kunnen komen. Het is daarom belangrijk om al tijdig aan te geven wanneer de bruiloft is. Als je niet wilt wachten tot de trouwkaarten er eindelijk zijn, kun je ook eerder al een save the date sturen.

Een Save the Date is een vooraankondiging van jullie bruiloft waar de datum vast bekend wordt gemaakt. Handig, want zo kunnen mensen lang tevoren al een plekje in hun agenda reserveren zonder dat jullie de trouwkaarten al vroeg de deur uit moeten doen. Extra leuk is het wanneer jullie een originele save the date versturen. Wij hebben wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet!

Kalender als Save the Date

Natuurlijk kun je een e-mail de deur uit doen waarin jullie de bruiloft aankondigen, maar er zijn ook heel wat originele manieren om dit te doen. Zeker wanneer je een beetje creatief bent, kun je leuke dingen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kaart met kleine stickertjes die jullie gasten kunnen gebruiken om op de kalender te plakken?

Verlovingsshoot

Hebben jullie een verlovingsshoot laten doen bij jullie trouwfotograaf? Met verlovingsfoto´s kun je veel leuke dingen doen. Jullie kunnen een bordje ophouden met de datum er op, of het op een voorwerp schrijven. Dit kan bijvoorbeeld met krijt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de foto later op de computer te bewerken en er dan een datum aan toe te voegen.

Save the date

Fotograaf: Jeremy Harwell van Harwell Photography via Wedding Chicks

Save the date spoorlijn

Fotograaf: Kelsey Zubkoff Photography

Originele save the date filmposter

Zijn jullie filmliefhebbers? Dan is het misschien leuk om een Save the Date in het thema van jullie favoriete film te maken. Of maak er een echte filmposter van! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stoere poster gebaseerd op de film Mr. & Mrs. Smith? In plaats van de releasedatum van de film kunnen jullie de trouwdatum er op zetten.

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk dan ook onze andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *