6 originele vrijgezellenfeest ideeën die niet traditioneel zijn

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een vrijgezellenfeest vol met leuke activiteiten. Ga jij een vrijgezellenfeest organiseren voor je zus of beste vriendin? Dan kun je vast nog wel wat inspiratie gebruiken. Natuurlijk kun je voor een traditioneel vrijgezellenfeest kiezen, maar het is nog veel leuker om voor iets origineels te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vrijgezellenfeest festival of een luxe kampeerweekend? Wij hebben 6 originele ideeën voor het vrijgezellenfeest voor je verzameld!

Geen zin in een vrijgezellenfeest vol nep-piemels, strippers en gekke opdrachten? Dan is het ook een idee om het over een compleet andere boeg te gooien. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze zes originele ideeën?

#1. Luxueuze glamping overnachting

Ken je het concept glamping al? Dit is een luxe variant van kamperen. Gezellig samen in een aantal tentjes overnachten, ´s avonds tot laat bij het kampvuur zitten en genieten van de natuur om jullie heen. Maar dan wel in een luxe tent die van alle gemakken is voorzien. Met een glamping weekend hebben jullie in ieder geval alle tijd om lekker bij te kletsen en te dromen over de bruiloft. Zeker weten dat je de bruid hiermee zult verrassen!

#2. Pyjama party

Een ander idee voor een vrijgezellenfeest dat de hele nacht duurt, is een sleep-over party. Net als vroeger met z´n allen op luchtbedden of matrassen in de woonkamer met een flinke stapel films en een heleboel lekkere hapjes en drankjes! Een groot voordeel aan dit vrijgezellenfeest is dat het niet veel geld hoeft te kosten, maar dat jullie wel een gezellig feestje hebben samen.

Ideeën voor een vrijgezellenfeest sleepover party

Fotocredits: Bespoke Bride

#3. Fotoshoot

Het is altijd leuk om mooie foto´s te hebben van het vrijgezellenfeest. Een fotoshoot als activiteit is natuurlijk ook een goed idee! Helemaal leuk wanneer jullie er een echte glamour shoot van maken en eerst uitgebreid in de make-up mogen. Je kunt natuurlijk ook een bepaald thema aan de fotoshoot koppelen zoals bijvoorbeeld moulin rouge.

#4. Gezondheidsweekend

Een vrijgezellenfeest is over het algemeen niet zo gezond. Veel alcohol, vet eten en laat naar bed; niet bepaald de ingrediënten voor een stralende huid en een flinke dosis energie op de trouwdag. In plaats hiervan kun je ook een gezondheidsweekendje organiseren voor de bride to be. Wat dacht je van een heerlijk weekendje yoga, meditatie of een sapkuur?

#5. Vrijgezellenfeest festival weekend

Zijn jullie gek op festivals? Waarom zouden jullie dan niet samen een festival bezoeken op het vrijgezellenfeest? In de zomermaanden zijn er heel wat leuke festivals te vinden. Wil je echt een vrijgezellenfeest organiseren om nooit te vergeten? Wij waren enorm onder de indruk van het vrijgezellen festival weekend dat voor Rachel van de Huismuts is georganiseerd.

#6. Welnessdagje

Tot slot kunnen jullie ook voor een dagje welness kiezen. Lekker ontspannen in een luxe spa met een heerlijke massage er bij! En natuurlijk genieten van heerlijke hapjes en drankjes terwijl jullie ondertussen alle tijd hebben om met elkaar te kletsen.

Andere originele vrijgezellenfeest ideeën

Een vrijgezellenfeest organiseren is niet altijd makkelijk en het kan zijn dat deze 6 originele vrijgezellenfeest ideeën ook niet goed bij de bruid passen. Natuurlijk zijn er nog heel wat meer originele ideeën te bedenken voor een leuk vrijgezellenfeest, bekijk deze lijst met 25 ideeën bijvoorbeeld eens.. Probeer je vooral niet te veel vast te klampen aan een traditionele indeling van de dag. Het is niet verplicht om een workshop te volgen, spelletjes te doen of gekke opdrachten te vervullen. Kijk goed wat er bij de bruid past en probeer zo een leuke dag samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *