6 originele vrijgezellenfeest ideeën die niet traditioneel zijn

Heel wat bruidsparen zullen elkaar de komende weken het jawoord gaan geven. Dat betekent dat er ook nog een groot aantal vrijgezellenfeesten georganiseerd gaat worden. Naast de traditionele vrijgezellenfeest activiteiten, kun je natuurlijk ook voor heel iets anders kiezen. Wij hebben 6 originele vrijgezellenfeest ideeën voor je verzameld!

Geen zin in een vrijgezellenfeest vol nep-piemels, strippers en gekke opdrachten? Dan is het ook een idee om het over een compleet andere boeg te gooien. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze zes originele ideeën?

1. Glamping

Ken je het concept glamping al? Dit is een luxe variant van kamperen. Gezellig samen in een aantal tentjes overnachten, ´s avonds tot laat bij het kampvuur zitten en genieten van de natuur om jullie heen. Maar dan wel in een luxe tent die van alle gemakken is voorzien!

2. Sleep-over

Een ander idee voor een vrijgezellenfeest dat de hele nacht duurt, is een sleep-over party. Net als vroeger met z´n allen op luchtbedden of matrassen in de woonkamer, een flinke stapel films en een heleboel lekkere hapjes en drankjes!

Sleep-over vrijgezellenfeest

Fotocredits: Willivia

3. Fotoshoot

Het is altijd leuk om mooie foto´s te hebben van het vrijgezellenfeest. Een fotoshoot als activiteit is natuurlijk ook een goed idee! Helemaal leuk wanneer jullie er een echte glamour shoot van maken en eerst uitgebreid in de make-up mogen.

4. Festival

Zijn jullie gek op festivals? Waarom zouden jullie dan niet samen een festival bezoeken op het vrijgezellenfeest? In de zomermaanden zijn er heel wat leuke festivals te vinden. Wil je echt een vrijgezellenfeest organiseren om nooit te vergeten? Wij waren enorm onder de indruk van het vrijgezellen festival weekend dat voor Rachel van de Huismuts is georganiseerd.

5. Gezondheidsweekend

Een vrijgezellenfeest is over het algemeen niet zo gezond. Veel alcohol, vet eten en laat naar bed; niet bepaald de ingrediënten voor een stralende huid en een flinke dosis energie op de trouwdag. In plaats hiervan kun je ook een gezondheidsweekendje organiseren voor de bride to be. Wat dacht je van een heerlijk weekendje yoga, meditatie of een sapkuur?

6. Welnessdagje

In plaats hiervan kunnen jullie ook voor een dagje welness kiezen. Lekker ontspannen in een luxe spa met een heerlijke massage er bij! En natuurlijk genieten van heerlijke hapjes en drankjes terwijl jullie ondertussen alle tijd hebben om met elkaar te kletsen.

Andere originele vrijgezellenfeest ideeën

Een vrijgezellenfeest organiseren is niet altijd makkelijk en het kan zijn dat deze 6 originele vrijgezellenfeest ideeën ook niet goed bij de bruid passen. Natuurlijk zijn er nog heel wat meer originele ideeën te bedenken voor een leuk vrijgezellenfeest. Probeer je vooral niet te veel vast te klampen aan een traditionele indeling van de dag. Het is niet verplicht om een workshop te volgen, spelletjes te doen of gekke opdrachten te vervullen. Kijk goed wat er bij de bruid past en probeer zo een leuke dag samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *