Glamping is een begrip dat gebruikt wordt om een luxe vorm van kamperen aan te duiden. In een tent midden in de natuur slapen, maar ondertussen wel van alle gemakken voorzien zijn. Het is een trend die steeds meer opkomt in Nederland. Niet alleen op vakantie is dit leuk, maar ook tijdens jullie bruiloft. 

Een bruiloft is meestal best een beetje luxe en daarom denk je vast niet meteen aan kamperen. Toch kan glamping, de luxe variant hiervan, ontzettend leuk zijn als thema voor jullie grote dag.

Buiten trouwen

Het fijne aan kamperen is natuurlijk het buitengevoel. Vooral wanneer jullie een plekje midden in de natuur hebben, is dit heerlijk. Is het wat frisjes tijdens de ceremonie? Geen enkel probleem! Dan leg je gewoon lekker warme dekentjes neer voor de gasten om om te slaan. Ziet er meteen knus en gezellig uit!

Glamping

Fotocredits: Shelter Co

Trouwweekend

Kunnen jullie mooie, luxe tenten regelen voor al jullie gasten? Dan kunnen jullie er een gezellig glamping trouwweekend van maken. Het grote voordeel is dat niemand ´s avonds laat nog naar huis moet en jullie bruiloft voelt op deze manier aan als een mini vakantie. Heerlijk genieten met al jullie lieve vrienden en familie in de buurt.

Festival bruiloft

Zijn jullie muziek liefhebbers? Dan kunnen jullie ook het festival thema toepassen op jullie glamping bruiloft. Met goede muziek, een aantal lekkere foodtrucks en een hoop gezelligheid komen jullie helemaal in de festivalsfeer.

Glamping

Fotograaf: Studio 623 Photography via Rustic Wedding Chic

Glamping op de huwelijksreis

Lijkt glamping jullie wel wat, maar niet op de bruiloft zelf? Dan kunnen jullie natuurlijk ook een luxe kampeervakantie boeken als huwelijksreis. Heerlijk romantisch om samen in een tentje te zitten, maar toch van alle gemakken voorzien te zijn!

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *