Een hip roze trouwpak voor de moderne bruidegom

Als het aankomt op trouwkleding voor de bruidegom, denken de meeste mannen toch al snel aan klassiek zwart, tijdloos grijs of misschien zelfs wat moderner blauw of groen. Toch is er nog een kleur die populair is en voor een stijlvolle twist kan zorgen aan het traditionele trouwpak. Een roze trouwpak is een gedurfde keuze waarmee je zeker zult stralen op jullie trouwdag! 

Roze is een prachtige en romantische kleur, maar deze kleur straalt ook zelfvertrouwen en lef uit. Ideaal voor de bruidegom die zich wil onderscheiden en graag een unieke stempel wil drukken op zijn huwelijksdag. Een goede keuze, want er zijn heel wat prachtige roze trouwpakken te krijgen!

Uniek roze trouwpak

Een roze trouwpak is ontzettend stijlvol. Het leuke is dat er allerlei soorten kleuren roze te krijgen zijn. Van een subtiele blush kleur tot levendig magenta, er is altijd wel een roze tint die goed bij je past. Kies een lichtere tint voor een zachte, romantische uitstraling, of ga voor een diepere kleur als je echt wilt opvallen. Overigens is roze niet per se een kleur die je alleen in de lente of zomer kunt dragen. Ook in de wintermaanden kan roze prachtig staan, zeker als je voor een wat donkerdere tint kiest. Gecombineerd met warmere texturen zoals bijvoorbeeld fluweel of wol zorg je voor een leuke seizoensgebonden touch aan je trouwoutfit. En niet alleen voor de bruidegom is een roze trouwpak een leuke optie, ook als bruid kun je een prachtig roze pak dragen!

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? We hebben hieronder wat voorbeelden voor je verzameld van verschillende trouwpakken in roze tinten: 

Je roze trouwpak combineren

Bang dat roze moeilijk te combineren is? Integendeel! Een roze trouwpak kan prachtig worden gecombineerd met verschillende kleuren en accessoires. Ga voor een klassieke look met een wit overhemd en een zwarte das, of voeg een eigentijdse twist toe met een gekleurde das en een paar mooie schoenen. Durf te experimenteren, er is van alles mogelijk! Gaan jullie voor een bruiloft met een informele stijl? Dan zou je zelfs een paar hippe sneakers onder je trouwpak kunnen dragen.