Bruidegom met witte sneakers onder rood trouwpak

Fotograaf: Marilyn Fotografie

Je trouwpak met sneakers combineren

Sneakers zie je tegenwoordig overal, maar toch worden voor bruiloften vaak nog nette schoenen uitgekozen. Natuurlijk kan een paar echte trouwschoenen heel chic staan, maar het kan ook juist leuk zijn om voor een hip alternatief te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het combineren van je trouwpak met een paar mooie sneakers?

Niet alleen het trouwpak dat je uitkiest is belangrijk, maar ook de accessoires waarmee je het pak combineert. Denk bijvoorbeeld aan een stropdas of een overhemd, maar natuurlijk ook de trouwschoenen! Draag jij graag sneakers? Dan zou dit ook een optie kunnen zijn voor jullie trouwdag.

Sneakers onder een pak, kan dat?

Vroeger was het heel belangrijk om als man nette schoenen te dragen, maar tegenwoordig worden sneakers onder een pak steeds meer geaccepteerd. Niet alleen op de werkvloer zie je dit steeds vaker, maar er zijn ook veel bruidegommen die ervoor kiezen sneakers op hun trouwdag te dragen. Je zou hier voor kunnen kiezen als jullie een wat minder formele bruiloft hebben, bijvoorbeeld in een festival sfeertje. Maar ook als je gewoon gaat voor een eigentijdse trouwoutfit met een persoonlijke touch is dit zeker een goed idee!

Trouwpak met de juiste sneakers combineren

Heb je besloten om je trouwpak met sneakers te combineren? Dan is nog de vragen welke sneakers je hiervoor uitkiest. Witte sneakers onder een pak doen het altijd goed, maar in plaats daarvan kun je ook voor een meer opvallendere schoen kiezen met wat kleur. Wel is het heel belangrijk dat je hierbij de kleuren goed afstemt op de kleur van je pak. Neem daarom altijd je trouwpak mee als je sneakers uit gaat kiezen. Vind je een opvallend paar sneakers toch een beetje too much voor de bruiloft? Dan zou je ook voor een paar nette sneakers onder je pak kunnen gaan. Kies je voor hoge sneakers? Zorg er dan voor dat ze niet te veel afleiden van het complete plaatje. Natuurlijk is het leuk als de aandacht naar je schoenen gaat, maar de rest van je outfit mag ook gezien worden!

Bruid en bruidegom met sneakers

Draagt de bruid ook graag sneakers in plaats van nette trouwschoenen op de bruiloft? Dan is het ook een leuk idee om deze schoenen op elkaar af te stemmen. Jullie zouden bijvoorbeeld allebei dezelfde bruidssneakers kunnen dragen of voor hetzelfde merk sneakers kunnen gaan. Meer hierover lees je in het blog Zo tof kunnen trouwsneakers staan onder jouw jurk of pak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *