Té schattig: Alpaca´s op jullie bruiloft

Alpaca´s zijn de laatste tijd helemaal hot, het internet staat vol met filmpjes van deze pluizige dieren die je hart veroveren. Oorspronkelijk komen ze uit Zuid-Amerika, maar ook in Nederland zijn steeds meer alpaca boerderijen te vinden. Hoe tof zou het zijn om alpaca´s op jullie bruiloft te hebben?

Natuurlijk is het leuk om jullie hond, konijn of een andere huisdier bij de bruiloft te betrekken. Nog leuker is het echter om te trouwen met een aantal alpaca´s om jullie heen. Deze kameelachtigen zijn ontzettend schattig en het kan niet anders dan dat jullie gasten op slag verliefd worden op deze pluizenbollen. En dan levert het ook nog eens prachtige foto´s op!

Bruiloft met alpaca´s

Alpaca´s kunnen op verschillende manieren een rol vervullen tijdens jullie bruiloft. Zo kunnen jullie ze gebruiken als achtergrond voor de trouwfoto´s. Als je als bruid niet door je vader weggegeven wordt, kun je ook overwegen om samen met een alpaca bij de ceremonie aan te komen lopen. Tot slot kun je deze schattige beestjes ook gebruiken als ringendrager of als ontvangst van de gasten. Je kunt heel wat originele ideeën bedenken!

Bloemen als versiering

Alpaca´s zijn sowieso al ontzettend schattig, maar zeker wanneer ze ook nog speciaal voor jullie bruiloft versierd zijn met wat mooie bloemen. Dit geeft helemaal een mooi gezicht wanneer de bloemen passen bij jouw bruidsboeket. Bevestig de bloemen bijvoorbeeld om het tuigje dat de alpaca draagt of maak er een bloemenkrans van. Wel even opletten dat hij er geen last van heeft!

Baby alpaca

Trouwen jullie op een alpaca boerderij? Dan loopt er misschien ook wel een baby alpaca rond. Hier kun je prachtige foto´s mee maken, schattiger kan bijna niet! Het is wel slim om voorzichtig te zijn met je trouwjurk. Je wilt hier immers geen vlekken op veroorzaken. En uiteraard staat het welzijn van dit kleine diertje voorop. Zorg er dus voor dat hij zich op zijn gemak voelt!

Alpaca inspiratie

Zou jij ook wel een alpaca willen op jullie bruiloft? Dan hebben we nog wat mooie inspiratiefoto´s voor je verzameld. Zo kun je zien hoe andere bruidsparen deze vertederende dieren een plekje hebben gegeven op hun trouwdag. Met of zonder extra decoratie, ze zien er stuk voor stuk super schattig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *