Twee bruiloft honden

Fotocredits: Zie hieronder

Dit zijn de 25 schattigste bruiloft honden ooit!

Hebben jullie een hond als huisdier? Dan is het leuk om hem bij de bruiloft te betrekken. Niet alleen is dit erg gezellig, ook kan hij als ringendrager een belangrijke taak vervullen. Wij hebben ter inspiratie vast 25 bruiloft honden voor je verzameld die er enorm schattig uitzien!

Op de een of andere manier doet een hoge schattigheidsfactor het altijd goed op bruiloften. Of het nu jullie kleine dochtertje is die als bruidsmeisje rondloopt of jullie stoere neefje als ringendrager, de gasten zullen het zeker kunnen waarderen. Geen kinderen op de bruiloft? Dan kan jullie hond deze taak mooi vervullen!

25 Schattige bruiloft honden

Honden zijn sowieso ontzettend lief, maar bij deze 25 bruiloft honden smelt je gegarandeerd weg. Ze zien er op hun best uit voor de bruiloft van hun baasjes!

Bruiloft honden met bloemenkrans

Fotocredits: Sisoo

Bruidspaar met hun hond

Lisa Dolan Photography via Style Me Pretty

Hond met trouwring op neus

Chelsea Bolling Photography

Jullie hond op de bruiloft

Zouden jullie ook graag willen trouwen met jullie hond er bij? Vergeet dan niet vooraf even bij de trouwlocatie te checken of honden zijn toegestaan. Het is leuk wanneer jullie hondje er speciaal voor de trouwdag extra mooi uitziet. Net als bij de bruiloft honden op bovenstaande foto´s zou je wat decoratie toe kunnen voegen. Zo staat een bloemenkrans bijvoorbeeld erg mooi, zeker wanneer deze bloemen terugkomen in jouw bruidsboeket. Met een strikje of lint kun je ook leuke dingen doen. Test wel even vooraf hoe jullie hond hierop reageert. Wanneer hij er last van heeft, kun je de versiering beter achterwegen laten.

Tijdens de ceremonie is het leuk wanneer jullie hond een speciale taak krijgt. Zo kan hij bijvoorbeeld als ringendrager worden ingezet. Ook bij het maken van de trouwfoto´s is het leuk om jullie trouwe huisdier te betrekken. Vraag de fotograaf om een aantal foto´s van jullie drietjes te maken. Denk er alleen wel goed over na hoe jullie de rest van de dag regelen. Kan jullie hond naar huis worden gebracht? Of is er een oppas die voor hem kan zorgen? Jullie kunnen namelijk niet de hele bruiloft op hem letten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *