Dit zijn de 25 schattigste bruiloft honden ooit!

Hebben jullie een hond als huisdier? Dan is het leuk om hem bij de bruiloft te betrekken. Niet alleen is dit erg gezellig, ook kan je hond als ringdrager een belangrijke taak vervullen. Wij hebben ter inspiratie vast 25 bruiloft honden voor je verzameld die er enorm schattig uitzien. Leuk om ideeën op te doen voor de hond op jullie eigen bruiloft! 

Op de een of andere manier doet een hoge schattigheidsfactor het altijd goed op bruiloften. Of het nu jullie kleine dochtertje is die als bruidsmeisje rondloopt of jullie stoere neefje als ringdrager, de gasten zullen het zeker kunnen waarderen. Geen kinderen op de bruiloft? Dan kan jullie hond deze taak mooi vervullen!

Hond op jullie bruiloft? 25 Schattige voorbeelden

Honden zijn gezellige dieren en het is daarom leuk om jullie huisdier mee te nemen naar de bruiloft. Waarschijnlijk ziet jullie hond er uit zichzelf al schattig genoeg uit, maar voor de bruiloft is het leuk om hier nog wat extra aandacht aan te besteden. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Bij het zien van onderstaande bruiloft honden smelt je gegarandeerd weg, ze zien er op hun best uit voor de bruiloft van hun baasjes!

Bruidspaar met twee honden

Fotograaf: Olga Plaktina via Green Wedding Shoes

Strik of bloemen voor de hond op jullie bruiloft

Zouden jullie ook graag willen trouwen met jullie hond er bij? Vergeet dan niet vooraf even bij de trouwlocatie te checken of honden zijn toegestaan. Het is leuk wanneer jullie hond er speciaal voor de trouwdag extra mooi uitziet. Net als bij de bruiloft honden op bovenstaande foto´s zou je wat accessoires kunnen kopen voor jullie hond. Zo staat een bloemenkrans bijvoorbeeld erg mooi, zeker wanneer deze bloemen terugkomen in jouw bruidsboeket. Met een strik of lint voor je hond kun je ook leuke dingen doen op de bruiloft. Test wel even vooraf hoe jullie hond hierop reageert. Wanneer hij er last van heeft, kun je de versiering beter achterwegen laten.

Hond als ringdrager

Tijdens de ceremonie is het leuk wanneer jullie hond een speciale taak krijgt. Zo kan hij bijvoorbeeld als ringdrager worden ingezet. Bind de trouwringen met een touwtje om de halsband van jullie hond en laat hem als ringdrager naar voren komen wanneer jullie de ringen gaan uitwisselen. Ook bij het maken van de trouwfoto´s is het leuk om jullie trouwe huisdier te betrekken. Vraag de fotograaf om een aantal foto´s van jullie drietjes te maken. Denk er alleen wel goed over na hoe jullie de rest van de dag regelen nadat de taak als ringdrager erop zit voor jullie hond. Kan hij naar huis worden gebracht? Of is er een oppas die voor hem kan zorgen? Jullie kunnen namelijk niet de hele bruiloft op hem letten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *