Een sexy trouwjurk, durf jij het aan?

Vroeger moest een trouwjurk het lichaam zo goed mogelijk bedekken, maar tegenwoordig zie je ook veel trouwjurken met een stuk minder stof. Zo is de open rug bijvoorbeeld erg populair en kiezen veel vrouwen voor een strapless jurk. Met een sexy trouwjurk is dan ook helemaal niets mis. Bruidsjurken waarvan de stof (deels) doorschijnend is geven bijvoorbeeld een prachtig effect en ook een trouwjurk met een diep decolleté of een open rug kan heel mooi staan. Durf jij het aan om zo’n jurk te dragen op jullie bruiloft? 

De keuze aan trouwjurken is eindeloos. Zo zijn er heel wat verschillende soorten en modellen. Wat dacht je van strapless, met korte mouwtjes, lange mouwen of dunne bandjes? Tegenwoordig zie je ook steeds meer trouwjurken die een tikkeltje sexy zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een trouwjurk met een open rug, een hoge split of een diep decolleté. Een bruidsjurk met gedeeltelijk doorschijnende stof kan ook ontzettend mooi zijn.

Past een sexy trouwjurk bij jullie bruiloft?

Een sexy trouwjurk kan prachtig staan en hoeft zeker niet ordinair te zijn. Of zo’n trouwjurk passend is op jullie bruiloft kun je waarschijnlijk het beste zelf inschatten. Bij een formele bruiloft met een chic diner kan het bijvoorbeeld niet zo gepast zijn om een trouwjurk met doorschijnende stof te dragen, terwijl het wel prima kan zijn om zo’n zelfde trouwjurk op een zomerse bohemian bruiloft aan te trekken. Overigens is het het belangrijkste dat jij je prettig voelt in de jurk die je uitkiest. Het is immers jouw bruiloft! Probeer verschillende trouwjurken om goed te voelen wat je fijn vindt. Het is slim om voor je naar de bruidsmodezaak gaat vast inspiratie op te doen. Verzamel bijvoorbeeld plaatjes van trouwjurken die je mooi vindt zodat je gemakkelijk kunt aangeven wat je precies zoekt.

Waar moet je op letten bij het dragen van een doorschijnende trouwjurk?

Wil je geen traditionele jurk, maar lijkt het je wel wat om in plaats hiervan een sexy trouwjurk te dragen? Dan zul je met een aantal dingen rekening moeten houden. Vaak zit er een huidkleurige onderjurk bij de trouwjurk om niet te veel van je lichaam bloot te geven. Kijk of dit onderjurkje goed op je lichaam aansluit en alles op de juiste manier bedekt. Zo hoef je tijdens de bruiloft zelf niet bang te zijn dat je per ongeluk iets te veel van je lichaam laat zien. Ook het uitkiezen van de juiste bruidslingerie is natuurlijk extra belangrijk wanneer je een weinig verhullende trouwjurk aan hebt. Zeker als het ook nog eens gaat om een strakke bruidsjurk. Bij sommige trouwjurken kun je bijvoorbeeld geen normale bh dragen en zul je voor een alternatief moeten gaan. Dit kan bijvoorbeeld een speciale plak bh zijn die je rug open laat. Vraag hier eventueel advies over bij de bruidsmodewinkel.

Kies een sexy bruidsjurk die bij jouw lichaam past

Voor een sexy bruidsjurk heb je niet per se een super strak lichaam nodig, maar wel is het belangrijk om een jurk te kopen die goed bij jouw lichaam past. Door je vooraf goed te laten informeren en een trouwjurk te kopen die perfect op je lichaam aansluit, kan een sexy trouwjurk prachtig staan en er zelfs chic uitzien. Uiteraard is het wel belangrijk dat jij je 100% prettig voelt in de jurk die je uiteindelijk koopt. Alleen dan zul je namelijk écht stralen op jullie trouwdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *