Een traditionele trouwjurk valt tot op de grond en bestaat uit heel wat meters witte stof. Ben je niet zo traditioneel ingesteld en wil je wel eens wat anders? Een korte trouwjurk is helemaal hip! Tegenwoordig heb je ontzettend veel leuke trouwjurken die niet lang, maar juist kort zijn. Misschien anders dan je gewend bent, maar minstens zo leuk!

Wil je wat anders dan andere bruiden? Heb je fantastische benen en vind je dat ze gezien mogen worden? Of vindt jullie bruiloft op het strand plaats waardoor een lange jurk helemaal niet handig is? Laat je dan inspireren door deze bruidjes met korte trouwjurken. Deze jurken zijn minstens zo mooi als de lange versie en bovendien vaak een stuk goedkoper!

Bruid met korte trouwjurk

Fotograaf: Connie Lyu via Bridal Musings

Twee jurken: Een lange en een korte trouwjurk

Dat korte trouwjurken helemaal hip zijn, is te merken. Bruidswinkels hebben steeds meer korte trouwjurken in huis. Er is dus keuze genoeg! Zeker wanneer je in de zomer trouwt, is het een goed idee om voor een korte trouwjurk te kiezen. Maar misschien vind je een lange trouwjurk toch ook stiekem wel heel leuk. Kun je niet kiezen? In dat geval is het misschien een idee om voor twee trouwjurken te gaan!  Een lange, traditionele trouwjurk voor overdag en een korter exemplaar voor ´s avonds. Zo kun je je vlak voor het trouwfeest omkleden en zul je de gasten verrassen met een compleet nieuwe outfit. Wat zul je hier fijn in kunnen dansen! Je hoeft je overigens niet druk te maken over de kosten, een korte trouwjurk kun je al voor een paar tientjes aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *