Cadeau voor vrouwen

Fotocredits: Unsplash

Top 10 cadeaus voor vrouwen om je aanstaande mee te verrassen

Is je vriendin of vrouw binnenkort jarig, vieren jullie een jubileum of is er een andere bijzondere gelegenheid waarvoor je haar wilt verrassen? Dan is het leuk om een mooi cadeau te regelen. Als je op zoek bent naar een origineel cadeau waar je jouw vrouw echt blij mee kunt maken, zit je hier zeker goed. Wij geven je namelijk een top 10 met unieke en persoonlijke cadeaus voor vrouwen! 

Het is altijd leuk om je geliefde te verrassen met een klein cadeautje. Of dat nou voor een speciale gelegenheid is of gewoon omdat je zo veel van haar houdt. Kun je nog wel wat cadeau inspiratie gebruiken? Leuke cadeaus voor vrouwen zijn er genoeg! Als je écht indruk op haar wil maken, dan geef je iets uit deze top 10 cadeaus voor vrouwen:

#1. Bucketlistboek voor koppels

Originele cadeaus hoeven niet veel geld te kosten. Dat bewijst het Bucketlistboek voor Koppels wel. In dit boek staan 250 toffe uitdagingen die jullie samen aan kunnen gaan. Een uitgebreide bucketlist waarbij jullie in de loop der jaren zoveel mogelijk items af moeten strepen. In het boek is ook plek voor foto’s en andere leuke herinneringen aan de dingen die jullie samen doen. Zo haal je hier eindeloos veel inspiratie en plezier uit!

#2. Cadeaubon voor een uitje

Een uitje is ook altijd een leuk cadeau. Geef bijvoorbeeld een Wonderbox bon cadeau voor een romantisch weekendje weg, een luxe high wine of een lekker etentje voor twee. Met deze bon zit je altijd goed!

#3. Poster van een stad

Een ander leuk cadeau is een poster van haar favoriete stad. Dit kan de stad zijn waar jullie wonen, maar het is ook een romantisch idee om een poster cadeau te geven van de stad waar jullie elkaar ontmoet hebben. Dit is een mooie herinnering voor in huis.

#4. Gegraveerd sieraad

Sieraden doen het eigenlijk altijd wel goed als cadeau voor vrouwen, maar als je het sieraad laat graveren dan scoor je natuurlijk helemaal punten. Je kunt er bijvoorbeeld jullie initialen, een korte quote of een datum in laten zetten. Hiermee maak je het sieraad extra persoonlijk.

#5. Lekker luchtje

Een lekker luchtje klinkt misschien niet zo origineel, maar toch kan dit zeker niet ontbreken in deze top 10 met cadeaus voor vrouwen. Met een goede parfum scoor je namelijk zeker punten. Het uitzoeken van een luchtje is best lastig. Het is een hele persoonlijke keuze en dus zal je er moeite voor moeten doen om het perfecte luchtje voor haar te vinden. Zijn jullie verloofd? Dan is het een leuk idee om een luchtje uit te kiezen dat ze op de bruiloft kan dragen.

#6. Waarom ik van je hou

Wil je écht iets persoonlijks aan haar cadeau geven? Dan is het Waarom ik van je hou boekje een prachtig cadeau idee. Dit boekje staat vol met persoonlijke vragen en herinneringen die je in kunt vullen voor je het cadeau geeft. Je bent er even mee bezig, maar wat zal ze blij zijn met dit bijzondere boekje vol prachtige foto’s en mooie teksten over jullie relatie samen!

#7. Een mooi lingeriesetje

Liever een pikant cadeautje voor haar? Veel vrouwen kunnen een mooi lingeriesetje ook wel waarderen als cadeau. Zorg ervoor dat je het lingeriesetje met veel zorg uitkiest en iets zoekt wat echt bij haar past.

#8. The Adventure Book

Is jouw vriendin gek op reizen? Dan hebben we ook nog wel wat cadeau inspiratie voor vrouwen die graag zo veel mogelijk van de wereld zouden willen ontdekken. In The Adventure Book kun je namelijk alle vakantieherinneringen kwijt. Dit boek heeft een eigen pagina voor alle landen en gebieden ter wereld die je kunt vullen met foto’s en mooie herinneringen. Helemaal leuk is het om er jullie gezamenlijke boekje van te maken voor alle reizen die jullie samen gaan maken.

The Adventure Book als cadeau voor reisliefhebbers

Fotocredits: Nicole Nagelgast

#9. Cadeaumand voor een vrouw

In plaats van één cadeau kun je ook meerdere kleinere cadeautjes geven. Maak bijvoorbeeld een cadeaumand voor je vrouw met allemaal dingen waar ze blij van wordt. Zo kun je er bijvoorbeeld haar favoriete Rituals producten in doen, een leuk tijdschrift dat ze graag leest en wat lekkere dingen. Zorg dat je met deze cadeaumand laat zien dat je haar goed kent en je precies weet waar je haar mee kunt verrassen.

#10. Polaroid camera voor nostalgische foto’s

En tot slot de laatste tip in deze top 10 met cadeaus voor vrouwen: een polaroid camera. Met een polaroid camera kan ze de leukste foto’s maken tijdens jullie date night of een gezellige avond met haar vriendinnen. Ook als jullie verloofd zijn is dit het perfecte cadeau. Met een polaroid camera kunnen jullie namelijk op een leuke manier alle voorbereidingen van de bruiloft vastleggen!

Dit blog bevat affiliate links. 

Reacties (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *