Bruidspaar voor schilderij

Fotograaf: Heart & Rae via Red Oak Weddings

Trouwen in een museum als unieke trouwlocatie

Zijn jullie nog op zoek naar een unieke trouwlocatie? Een plek die de gasten niet snel meer zullen vergeten? Wat dacht je van trouwen in een mooi museum? Aan decoreren hoef je hier in ieder geval weinig aandacht te besteden, want deze locatie is uit zichzelf al bijzonder genoeg! 

Natuurlijk kun je trouwen bij het gemeentehuis en de receptie, het diner en het feest op een andere locatie in de buurt plaats laten vinden. Gemakkelijk, maar niet heel spectaculair. In plaats daarvan kun je ook kiezen voor een bijzondere trouwlocatie.

Museum als decor voor de bruiloft

Zijn jullie gek op bepaalde kunst of willen jullie een spectaculaire achtergrond voor jullie bruiloft? Dan is het leuk om te kijken of het mogelijk is om te trouwen in een museum. Aan de decoratie hoeven jullie wat minder aandacht te besteden omdat jullie al op zo´n bijzondere locatie trouwen. Wel is het leuk om het thema van het museum door te voeren in jullie eigen bruiloft. Staan er bijvoorbeeld skeletten van dinosauriërs in de ruimte waar jullie trouwen? Dan kun je de dino terug laten komen in het thema van jullie bruiloft.

In welk museum kun je trouwen?

Natuurlijk kun je niet zomaar overal trouwen. In Nederland is een aantal musea waar het mogelijk is om elkaar het jawoord te geven. Dit zijn wat voorbeelden van plekken waar het mogelijk is om te trouwen:

Dit zijn voorbeelden, het kan dus best zijn dat jouw favoriet er niet bij staat, maar dat het wel mogelijk is om daar een bruiloft plaats te laten vinden. Heb je een specifieke plek in gedachten waar jullie graag zouden willen trouwen? Je kunt altijd contact met ze opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Overigens kan het wel zo zijn dat de prijzen per locatie erg verschillen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *