Trouwen met kerst

Kerst bruiloft

Fotograaf: Jo Photo

De kerstdagen zijn altijd extra romantisch. Dit zijn dagen dat de meeste mensen bij hun familie en geliefden willen zijn. Iedereen zit warm en gezellig binnen en overal is het mooi versierd. Voor sommige bruidsparen is kerst dan ook de ideale tijd om te trouwen. 

Trouwen met kerst kan heel sfeervol en romantisch zijn. Een bruiloft op Eerst of Tweede Kerstdag is misschien niet zo handig omdat jullie gasten waarschijnlijk ook op familiebezoek willen, maar jullie kunnen natuurlijk ook een van de dagen rond kerst uitkiezen. Decoratie is er in ieder geval in overvloed aanwezig en je hoeft niet lang na te denken over het thema.

Willen jullie zelf ook trouwen tussen de feestdagen in? Denk dan aan de kleuren rood, wit, donker groen en goud. Maak gebruik van winterse accessoires zoals dennenappels, kerstballen, nepsneeuw en warme kleedjes. En vergeet vooral niet om een flinke lading lichtjes en kaarsjes in te slaan!

Kerst bruiloft inspiratie

Speciaal voor deze Tweede Kerstdag hebben wij de mooiste foto´s verzameld van bruiloften rondom deze feestdagen. Het zijn stuk voor stuk sfeervolle beelden waarop de kerstkleuren zeker terugkomen.

Kerst trouwkaarten

Fotocredits: Etsy via Wedding Forward

Kerst bruiloft

Fotograaf: Jo Photo

Zou jij willen trouwen in de dagen rond kerst? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *