Trouwen met kerst: Winterse inspiratie foto´s

De kerstdagen zijn altijd extra romantisch. Dit zijn dagen dat de meeste mensen bij hun familie en geliefden willen zijn. Iedereen zit warm en gezellig binnen en overal is het mooi versierd. Sommige bruidsparen kiezen er dan ook voor te trouwen met kerst of in de dagen hier omheen. Wij hebben wat mooie inspiratiefoto´s verzameld van bruiloften in deze gezellige periode.

Trouwen met kerst kan heel sfeervol en romantisch zijn. Een bruiloft op Eerst of Tweede Kerstdag is misschien niet zo handig omdat jullie gasten waarschijnlijk ook op familiebezoek willen, maar jullie kunnen natuurlijk ook een van de dagen rond kerst uitkiezen. Decoratie is er in ieder geval in overvloed aanwezig en je hoeft niet lang na te denken over het thema!

Willen jullie zelf ook trouwen met kerst of tussen de feestdagen in? Denk dan aan de kleuren rood, wit, donker groen en goud. Maak gebruik van winterse accessoires zoals dennenappels, kerstballen, nepsneeuw en warme kleedjes. En vergeet vooral niet om een flinke lading lichtjes en kaarsjes in te slaan! Natuurlijk kan ook een kerstboom en mistletoe niet ontbreken en is het leuk om de gasten te verwennen met een kop warme chocolademelk. Zo wordt het zeker een gezellige winterbruiloft!

Trouwen met kerst

Zouden jullie ook wel willen trouwen met kerst, maar kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben weer een mooie verzameling gemaakt met inspiratiefoto´s. Het zijn stuk voor stuk sfeervolle beelden waarop de kerstkleuren zeker terugkomen.  Je kunt deze foto´s gebruiken als inspiratie voor jullie eigen bruiloft, of om gewoon even weg te dromen bij een paar romantische plaatjes!

Kerst trouwkaarten

Fotocredits: Etsy via Wedding Forward

Kerst bruiloft

Fotograaf: En Route Photography via Brit + Co

Kerst bruiloft

Fotograaf: Jo Photo

Fotograaf: Hannah Mansur Photography via Blush Events

Koop je decoratie met korting

Nog een slimme tip voor bruidsparen die pas volgend jaar rond de kerst gaan trouwen: Koop de decoratie vlak na de kerstdagen. Veel winkels hebben dan namelijk een grote uitverkoop voor de kerstspullen en je kunt dan veel mooie decoratie met hoge kortingen scoren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *