Zo tof kunnen trouwsneakers staan onder jouw jurk of pak

Trouwen op killer heels? Dat staat misschien prachtig, maar loopt een heel stuk minder prettig. In plaats daarvan kun je ook een paar sneakers onder je trouwjurk of trouwpak dragen. Zowel voor de bruid als bruidegom zijn trouwsneakers namelijk hartstikke leuk. Ze lopen namelijk niet alleen heerlijk, maar staan ook nog eens mooi! 

Je denkt misschien niet zo snel aan sneakers als je voor trouwschoenen gaat kijken, maar toch kan dit een leuk idee zijn voor jullie bruiloft. Jullie zouden bijvoorbeeld samen op hetzelfde paar sneakers kunnen trouwen of juist allebei voor een ander tof paar kunnen gaan. Er is keuze genoeg!

Trouwsneakers

Trouwen op sneakers is ideaal voor iedereen die geen zin heeft in pijnlijke voeten op de bruiloft. Er zijn speciale trouwsneakers te krijgen, maar eigenlijk staan alle soorten sneakers leuk onder een trouwjurk of trouwpak. Geef je het jawoord toch liever op een paar nette trouwschoenen? Dan is het ook mogelijk om een paar sneakers mee te nemen voor het trouwfeest. Zo weet je in ieder geval zeker dat je zonder problemen de hele avond kunt blijven dansen!

Pak met sneakers op de bruiloft

Als bruidegom hoef je niet per se nette trouwschoenen te hebben. Ook met een paar toffe sneakers onder je pak kun je er fantastisch uitzien op de bruiloft. Er zijn allerlei soorten sneakers mogelijk voor onder je pak. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar All Stars of Vans? Maar ook leren trouwsneakers kunnen heel mooi staan! Kijk wel even of de kleur van je sneakers mooi combineert met het pak dat je draagt. Zwarte sneakers staan bijvoorbeeld niet altijd even mooi onder een blauw pak. Neem je pak dus zeker mee als je sneakers uit gaat zoeken.

Sneakers onder trouwjurk

Ook als bruid kun je sneakers dragen op jullie bruiloft. Je zou bijvoorbeeld kunnen trouwen op een mooi paar witte sneakers. Er zijn speciale trouwsneakers in het wit, soms met mooie details in het goud of zilver. Maar je hoeft natuurlijk niet per se op witte sneakers te trouwen. In plaats hiervan kun je ook een lekker opvallend kleurtje uitkiezen. Je trouwsneakers hoeven ook niet al te netjes te zijn, met een paar stoere sportschoenen onder je jurk zit je helemaal goed!

Sneaker trouwschoenen kopen voor de bruiloft

Lijkt het je wel wat om te trouwen op sneakers? Er zijn speciale trouwsneakers te koop bij de bruidswinkel, maar in plaats hiervan kun je ook een gewoon paar sneakers uitkiezen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een bijzonder paar van je favoriete merk en je kunt zelfs sneakers laten customizen voor een extra bijzonder resultaat. Helemaal tof is het als je bijvoorbeeld jullie namen of trouwdatum in de schoenen kunt laten zetten. Zo worden jullie trouwschoenen heel persoonlijk! Het grote voordeel aan sneakers als trouwschoenen is overigens dat je ze ook na de bruiloft gewoon nog kunt dragen. Kies dus vooral een vrolijk paar uit waar je nog lang plezier aan kunt beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *