Roze trouwschoenen van de bruid

Fotograaf: Dario Endara

Gekleurde trouwschoenen onder een witte trouwjurk

De meeste bruiden kiezen traditiegetrouw voor een witte trouwjurk. Prachtig natuurlijk, maar hierdoor zit er over het algemeen weinig kleur in de outfit van de bruid. Ook de bruidsschoenen zijn vaak wit. Het kan leuk zijn om juist de schoenen van een kleurtje te voorzien. Met een opvallend paar gekleurde trouwschoenen onder je witte trouwjurk zorg je voor een vrolijk geheel! 

Je kunt meer kleur aan je bruiloft toevoegen door voor een gekleurde trouwjurk te gaan. Toch kiezen maar weinig bruiden hier uiteindelijk voor. Trouw je ook liever traditioneel in het wit? Dan zou je hier een opvallend paar gekleurde trouwschoenen onder kunnen dragen. Dit is een mooie combinatie met het wit van je trouwjurk.

Trouwschoenen onder je trouwjurk

Als je een lange trouwjurk draagt, zullen je trouwschoenen in eerste instantie niet eens zoveel opvallen. Toch zijn je trouwschoenen altijd in beeld op de bruiloft. Als je zit, worden ze waarschijnlijk vanzelf zichtbaar onder alle lagen stof van je jurk. Verder is het sowieso leuk om wat mooie trouwfoto’s te laten maken met je schoenen. Het is dus zeker aan te raden om een bijzonder paar bruidsschoenen uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard paar witte schoenen, maar gekleurde trouwschoenen onder een witte trouwjurk geven een heel tof effect! Een groot voordeel aan gekleurde trouwschoenen is overigens dat je ze ook na de bruiloft nog kunt dragen op een feestje. Je kunt er dus nog lang plezier aan beleven. Daarnaast kun je gekleurde trouwschoenen vaak bij een gewone schoenenzaak bestellen, wel zo fijn!

Rode gekleurde trouwschoenen bruid

Fotocredits: Etsy

Gekleurde trouwschoenen onder een korte witte trouwjurk

Heb je een mooie, korte trouwjurk uitgekozen voor jullie bruiloft? Dan is het helemaal leuk om daar een opvallend paar gekleurde trouwschoenen voor dames bij te dragen. Ze geven je trouwoutfit net even wat meer pit dan wanneer je voor een wit of crèmekleurig paar schoenen gaat. Is een felle kleur toch niet helemaal jouw ding? Dan zou je voor chique gouden trouwschoenen kunnen kiezen. Ook dit staat prachtig onder een korte trouwjurk! Helemaal leuk is het om de themakleur van jullie bruiloft terug te laten komen in je schoenen.

Matchende trouwschoenen met de kleuren van de bruidegom

Kies je voor een opvallend kleurtje schoenen? Dan is het leuk om deze kleur te matchen met de kleuren die de bruidegom draagt. De kleur van jouw trouwschoenen kan bijvoorbeeld terugkomen in zijn stropdas. Ook de sokken van de bruidegom lenen zich goed voor een vrolijk kleurtje. Op deze manier zijn jullie een mooie eenheid op jullie trouwdag. Wanneer jullie een bepaalde themakleur hebben gekozen, is het helemaal leuk om deze kleur in jullie outfits terug te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *