Fotocredits: Grace Loves Lace

Een elegante én sexy trouwjurk met split

Het uitkiezen van de trouwjurk van je dromen kan best een lastige klus zijn, want wat is er ontzettend veel keuze! Er zijn heel wat mooie trouwjurken te vinden, dus waar moet je beginnen? Je kunt kiezen voor een traditionele trouwjurk, maar als je over een paar jaloersmakend mooie benen beschikt, kan het ook leuk zijn om een trouwjurk met split te proberen. Elegant, maar ook een tikkeltje sexy! 

Als bruid hoef je er echt niet per se traditioneel en degelijk uit te zien, je mag best voor een iets gewaagdere trouwjurk kiezen. Door voor een trouwjurk met split te gaan, maak je jouw trouwoutfit sexy zonder dat het ordinair wordt. Hiermee trek je alle aandacht met je benen!

Trouwjurk met split

Een trouwjurk met split kan ontzettend mooi zijn. Dit is bovendien een goede optie voor vrouwen die graag een traditionele, lange trouwjurk willen dragen, maar tegelijk ook wel houden van een tikkeltje sexy. Door de split is namelijk een deel van je blote benen te zien. Een leuke manier om je trouwjurk wat spannender te maken!

Je hebt verschillende soorten trouwjurken met split. Zo kun je kiezen voor een split aan de zijkant of de voorkant van de jurk. Check van tevoren wel even of er niet teveel zichtbaar wordt wanneer het bijvoorbeeld plotseling hard gaat waaien. Dat je trouwjurk sexy is, wil namelijk niet zeggen dat hij niet stijlvol meer kan zijn. Vind je het vervelend om steeds op te moeten letten of er niet teveel huid zichtbaar is? Dan zou je ook voor een trouwjurk met een wat minder hoge split kunnen kiezen. Zo weet je zeker dat alles de hele dag door goed blijft zitten. Als je een hoge split mooi vindt, maar niet teveel bloot wilt laten zien, is het wellicht een goed idee om voor een trouwjurk met lange mouwen te kiezen.

Trouwjurk met hoge split

Fotocredits: Grace Loves Lace

Trouwjurk met split combineren met hoge hakken

Heb je een mooie trouwjurk met split gevonden? Dan is het slim om even na te denken over de schoenen die je hieronder gaat dragen. Een trouwjurk met split staat namelijk extra mooi als je hem met een paar hoge hakken combineert. Je schoenen zijn dankzij de split veel in beeld. Bovendien lijken je benen door de hakken nóg langer. Wanneer je hoge hakken wilt dragen op je bruiloft is het slim om ze vast aan te trekken tijdens het passen. Zo kun je goed inschatten of de lengte van je jurk lang genoeg is. En ben je bang voor blaren op je voeten? Lees dan zeker even het blog 6 Tips om pijnlijke voeten op jullie bruiloft te voorkomen.

Andere ideeën voor een sexy trouwjurk

Naast een mooie split zijn er nog meer manieren om je trouwjurk een tikkeltje sexy te maken. Benieuwd waar je aan kunt denken? Je leest er alles over in het blog Een sexy trouwjurk, durf jij het aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *