Fotocredits: Mijn Vriendenboekje

Origineel idee: Een vriendenboekje als persoonlijk huwelijkscadeau

Ben je binnenkort te gast op een bruiloft en wil je het bruidspaar verrassen met een écht uniek huwelijkscadeau? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een vrijgezellenfeest of een jubileum? Met een vriendenboekje vol mooie herinneringen en foto’s zit je zeker goed. Een prachtig cadeau om samen met andere vrienden en familieleden te geven! 

Er zijn heel wat leuke cadeaus te krijgen, maar een persoonlijk huwelijkscadeau zal uiteindelijk de meeste indruk maken op het bruidspaar. Helemaal leuk is het om een gezamenlijk cadeau te regelen voor de bruiloft met een groep vrienden of familieleden. Bij Mijn Vriendenboekje maak je een uniek huwelijkscadeau waar het bruidspaar nog jarenlang plezier van kan hebben. Een prachtig boekje vol met persoonlijke verhalen en mooie foto’s als herinnering!

Vriendenboekje als uniek huwelijkscadeau

MijnVriendenboekje.nl is opgericht door de zussen Suzanne en Jessica. Zij hebben hun eigen draai gegeven aan het nostalgische vriendenboekje en hiermee een compleet nieuw concept ontwikkeld. De vragen voor het vriendenboekje bedenk je namelijk helemaal zelf, waardoor het een extra persoonlijk cadeau wordt. Bovendien kun je heel gemakkelijk een uitnodiging sturen naar de vrienden en familieleden van het bruidspaar om het boekje digitaal in te vullen. Klinkt goed toch? Je maakt het vriendenboekje helemaal af met leuke foto’s en mooie herinneringen. Een uniek en persoonlijk huwelijkscadeau!

Mijn Vriendenboekje

Jouw persoonlijke vriendenboekje laten maken

Het maken van een vriendenboek als huwelijkscadeau is hartstikke leuk om te doen. De vragen die in het boekje gesteld worden, mag je zelf bedenken. Op deze manier maak je het extra persoonlijk! Heb je even wat minder inspiratie? Er zijn ook vragenlijsten beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. Hier staan vragen in zoals: ‘De liefde spat er bij jullie vanaf omdat’ en ‘Mijn tip voor een gelukkig huwelijk is’. Eventueel kun je de vragen ook nog naar wens aanpassen.

Vervolgens is het tijd om de vrienden en familieleden van het bruidspaar uit te nodigen om het boekje in te vullen. Dit doe je heel gemakkelijk via hun e-mailadres. De gasten kunnen de vragen vervolgens digitaal beantwoorden en twee foto’s toevoegen: één van henzelf en één van een leuke herinnering aan het bruidspaar.

Vriendenboekje als uniek huwelijkscadeau

Trouwboekje bestellen

Terwijl je wacht tot iedereen zijn bijdrage heeft ingeleverd, kun je een leuke inleiding voor het boekje schrijven en een kaft uitkiezen. Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar. De titel op de kaft kun je veranderen van ‘Mijn Vriendenboekje’ naar onder andere ‘Mijn Trouwboekje’ of ‘Mijn Jubileumboekje’. Ook kun je nog extra fotopagina’s toevoegen. Tussendoor kun je in de gaten houden hoe ver de andere gasten zijn met het invullen van hun pagina’s. En natuurlijk kun je zelf ook de vragen beantwoorden!

Zodra de pagina’s af zijn, voegt het team van MijnVriendenboekje.nl ze met veel liefde en aandacht samen tot een prachtig ontwerp dat ze vervolgens professioneel als boekje drukken. Op deze manier wordt ieder vriendenboekje een echt uniek product. Hoe bijzonder is dat? Het boekje wordt bovendien in een leuke cadeauverpakking geleverd en je krijgt er een fijn tasje bij. Zo is jouw boekje meteen klaar om cadeau te geven op de bruiloft!

Persoonlijk jubileumcadeau of cadeau voor het vrijgezellenfeest

Het vriendenboekje is niet alleen geschikt als huwelijkscadeau, je kunt hem natuurlijk ook gebruiken voor andere gelegenheden. Zelf hebben wij een jubileumboekje laten maken voor het 35-jarig jubileum van mijn ouders. We waren echt enorm onder de indruk van de kwaliteit van dit boekje en het is natuurlijk een heel bijzonder cadeau om te geven. In een jubileumboekje kun je namelijk ook oude foto’s en mooie herinneringen van de bruiloft kwijt. Ontzettend leuk om dit samen met andere familieleden en vrienden te kunnen maken!

Een ander leuk idee is het maken van een boekje voor het vrijgezellenfeest. Samen met de vriendinnen van de bruid of de vrienden van de bruidegom kun je een vriendenboekje samenstellen voor de vrijgezel. Een leuke herinnering aan deze bijzondere dag!

Jubileumboekje als uniek huwelijkscadeau

Origineel gastenboek voor jullie bruiloft

Wist je dat je het vriendenboekje ook als gastenboek kunt gebruiken? Een super leuk idee als herinnering aan alle gasten op de bruiloft! Je kunt de gasten van tevoren al een linkje sturen om het boekje in te vullen, maar dit kan natuurlijk ook na afloop van de bruiloft. Wanneer jullie de gasten achteraf vragen om de pagina’s in te vullen dan kunnen zij hier alle mooie herinneringen van deze dag in kwijt. Jullie zouden het boek ook kunnen aanvullen met de leukste foto’s van jullie trouwdag. Ben je ceremoniemeester op een bruiloft? Dan is het een origineel idee om het bruidspaar te verrassen met dit gastenboek!

Dit blog is door middel van een samenwerking tot stand gekomen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *