Welkomstbord bruiloft

Fotocredits: Feline Styling

5 Originele ideeën voor het welkomstbord op jullie bruiloft

Het is altijd leuk om een welkomstbord neer te zetten op jullie bruiloft waarmee je alle gasten welkom kunt heten. Niet alleen is dit wel zo vriendelijk, ook kan het er ontzettend leuk uitzien. Wij hebben 5 soorten welkomstborden voor je geselecteerd die prachtig zullen staan op jullie bruiloft!

Een welkomstbord zet je neer bij de ingang van de trouwlocatie. Hier staat meestal een korte tekst op om de gasten welkom te heten, jullie namen en jullie trouwdatum. Het is leuk om wat speciaals te maken van dit bord; maak bijvoorbeeld gebruik van sierlijke letters en mooie decoratie. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben 5 toffe ideeën voor je op een rijtje gezet!

#1. Een glazen welkomstbord

Glazen borden met mooie letters zijn heel geschikt voor bruiloften omdat ze er zo ontzettend mooi uitzien. Het glas geeft een luxe uitstraling en is mooi te combineren met extra decoratie in de vorm van bloemen. Zo´n glazen welkomstbord is dan ook niet goedkoop, maar het is wel een prachtige binnenkomer op jullie bruiloft!

#2. Sierlijke letters op papier

Wil je liever een eigen welkomstbord maken voor jullie bruiloft? Dit kan al heel simpel met een groot vel papier en een mooie tekst. Kijk eens op internet voor voorbeelden van verschillende soorten letters die je hiervoor kunt gebruiken. Als je een beetje creatief bent, kun je zo’n welkomstbord gemakkelijk zelf maken.

#3. Krijtbord om de gasten welkom te heten

Ook met een krijtbord kun je gemakkelijk zelf een leuk welkomstbord maken voor jullie gasten. Ben je niet gezegend met een prachtig handschrift? Geen probleem! In dit blog leggen we je uit hoe je zelf de mooiste sierletters maakt: DIY krijtbord letters voor sierlijke borden op jullie bruiloft

#4. Een cartoontekening van jullie zelf

Willen jullie het welkomstbord écht persoonlijk maken? Dan is het leuk om een speciale cartoon van jullie zelf te laten maken. Deze cartoon zou je eventueel ook kunnen gebruiken voor de trouwkaarten of programmaboekjes.

Cartoon tekening bruidspaar

Fotocredits: Nessly via Pinterest

#5. Unplugged bruiloft op het welkomstbord

Wanneer jullie een goede trouwfotograaf hebben ingehuurd, kan het heel vervelend zijn wanneer de gasten steeds in de weg staan om zelf foto´s te maken met hun smartphone. En natuurlijk willen jullie ook niet dat er een telefoon geluid maakt tijdens jullie ceremonie. Het kan daarom een slim idee zijn om voor een unplugged bruiloft te gaan. Het welkomstbord kun je in dit geval combineren met de vraag of de gasten hun mobieltjes en camera´s uit willen zetten.

Wat zet je op het welkomstbord voor jullie bruiloft?

Hebben jullie een leuk welkomstbord uitgekozen voor jullie bruiloft? Dan zullen jullie na moeten denken over de tekst. Het is sowieso handig om jullie namen en trouwdatum op het bord te zetten. Daarnaast kun je nog een korte tekst toevoegen om de gasten welkom te heten. Wat voor tekst je hier precies voor gebruikt, kunnen jullie natuurlijk helemaal zelf bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *