Zwart is waarschijnlijk een van de laatste kleuren waar je aan denkt als je het over bruiloften hebt. Toch kan het leuk zijn om juist eens iets compleet anders te doen dan mensen gewend zijn. Deze bruiden laten zien hoe mooi een zwarte trouwjurk kan zijn! 

Veel bruiden kiezen er voor om te trouwen in het wit. Er zijn ook veel vrouwen die in plaats hiervan voor een trouwjurk in een mooie kleur kiezen, zoals bijvoorbeeld rood, roze of blauw. Je kunt het echter ook helemaal anders aanpakken en in het zwart trouwen.

Trouwen in het zwart

Het wordt soms een beetje gek gevonden om te trouwen in het zwart, omdat deze kleur niet met iets vrolijks geassocieerd wordt. Toch kan een zwarte trouwjurk prachtig staan. Net als witte trouwjurken zijn zwarte trouwjurken in allerlei soorten en maten te krijgen. Je kunt trouwen in een kort zwart jurkje, een zwarte galajurk, maar ook in een echte zwarte trouwjurk met kant en heel wat lagen stof.

Bruid met zwarte trouwjurk

Fotocredits: Etsy

Wit met zwarte trouwjurk

Vind je een helemaal zwarte trouwjurk toch iets te extreem? Dan kun je ook kiezen voor een combinatie van wit met zwart. Hierdoor wordt het geheel niet heel donker, maar heb je wel een bijzondere trouwjurk die zeker op zal vallen! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze bijzondere trouwjurk met een zwart, kanten bovenstukje met lange mouwen en open rug? Of een witte rok met een marmer effect?

Je kunt ook kiezen voor een zwarte trouwjurk waar nog een aantal lagen witte stof onder zit. Hierdoor komt het zwart wel over de hele trouwjurk terug, maar zorgt het wit voor een mooie afwisseling.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *