5 x Donuts op bruiloften

Ze zijn rond, super zoet en ontzettend lekker. Donuts zijn bovendien helemaal hip! Niet alleen in Amerika zijn deze lekkernijen razend populair, ook in Nederland zijn we er gek op. Perfect voor jullie bruiloft dus! 

Bij bruiloften hoort natuurlijk lekker eten. Vaak zijn er veel zoete lekkernijen aanwezig, vooral tijdens de receptie. Donuts zijn heel geschikt als lekker tussendoortje, ze zijn er in allerlei soorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een topping van chocola, glazuur of toch een gesuikerde donut? Je kunt ze gewoon op een schaal aanbieden, maar er zijn ook heel wat andere leuke manieren te bedenken. Zo kun je bijvoorbeeld een heel originele bruidstaart maken met deze zoete lekkernijen. Of je bestelt een donutmuur om de donuts aan de gasten te presenteren. Zo heb je meteen unieke decoratie voor jullie bruiloft!

Hebben jullie al genoeg te eten tijdens de receptie? Dan zou je ze ook kunnen gebruiken bij de dessert bar. Hieronder laten we je vijf ideeën zien van manieren waarop je donuts kunt gebruiken op jullie bruiloft. Wat ziet het er allemaal heerlijk uit!

Fotograaf: Jamie Jones, leverancier: Daylight Donuts via June Bug Weddings

Krijg jij ook meteen trek bij het zien van deze lekkere kunstwerkjes? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *