Azteken printjes als thema op jullie bruiloft

Zijn jullie nog op zoek naar een leuk thema voor jullie bruiloft? De Azteken print zie je de laatste tijd op allerlei manieren terug. Dit is niet alleen een trend op het gebied van mode of interieur, maar je kunt deze print ook gebruiken voor jullie trouwdag. Zeker weten dat dit thema heel wat vrolijk gekleurde decoratie oplevert! Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben wat mooie voorbeelden voor je verzameld! 

Van de uitnodigingen tot de bruidstaart, een thema kun je op vrijwel alle aspecten van een bruiloft toepassen. Het leuke is dat alles hierdoor echt een geheel wordt en er ook aandacht is voor de details. Maar wat voor thema kies je dan? Je kunt voor een bepaalde kleur of kleurenpalet gaan, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Azteken printje als terugkomend element in jullie bruiloft decoratie? Het zal de gasten zeker opvallen en het maakt jullie bruiloft uniek. Leuk voor een zomerse festival bruiloft, maar ook om wat kleur te geven aan jullie winter bruiloft!

Azteken print gecombineerd met bonte kleuren

Het Azteken thema bestaat niet alleen uit allerlei opvallende patronen, maar ook uit bonte kleuren. Er wordt een verzameling aan vrolijke kleuren gebruikt die op allerlei verschillende manieren kunnen worden gecombineerd.

Gebruik deze bonte kleuren en Azteken printjes bijvoorbeeld voor het maken van de trouwkaarten. Als je een thema echt goed wilt doorvoeren, zal je namelijk bij het begin moeten beginnen. Vervolgens kun je de printjes gebruiken voor alle andere onderdelen van jullie bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan de bruidstaart, de styling van de tafels tijdens het diner en de decoratie bij de ceremonie en receptie.

Tip: Verzorgen jullie de decoratie voor de bruiloft zelf? Maak dan gebruik van deze handige bruiloft decoratie checklist!

Bruidstaart met een vetplantje

Fotograaf: Mallory Morgan Photography via Style Me Pretty

Bruid met bloemen in het haar

Fotograaf: Mallory Morgan Photography via Style Me Pretty

Drukwerk van een printje voorzien

Om de stijl van jullie bruiloft helemaal door te voeren, is het leuk om ook het drukwerk van een Azteken printje te voorzien. Maak bijvoorbeeld naamkaartjes voor de gasten waarmee jullie de tafelschikking duidelijk kunnen maken of laat de trouwkaarten en het programmaboekje in jullie thema afdrukken. Hiermee zorg je voor nog meer eenheid op jullie bruiloft. Hoe meer jullie thema naar voren komt, hoe beter!

Festival bruiloft met een Azteken thema

Lijkt het jullie wel wat om een zomerse festival bruiloft te organiseren? Dit is leuk te combineren met het Azteken thema! De bonte kleuren en leuke patroontjes passen hier namelijk perfect bij. Denk bijvoorbeeld maar eens aan tenten met grote kleden en kussens met een Azteken printje er op. Hier kunnen de gasten heerlijk uitrusten van het dansen terwijl ze ondertussen genieten van een lekker drankje en luisteren naar de muziek van een fantastische band. Zeker wanneer het zonnetje schijnt, is dit ontzettend leuk om te doen. Het ultieme festivalgevoel!