Bruid met bontjasje

Fotograaf: Madeline Rose Photo

Een bontjasje voor over de trouwjurk van de bruid

Als jullie in de winter trouwen, kan het buiten erg koud worden tijdens het maken van de trouwfoto´s. Het is daarom verstandig om iets warms mee te nemen wat je over je trouwjurk heen kunt dragen. Wat dacht je van een bontje bij je bruidsjurk? Een bontjasje over je trouwjurk houdt je lekker warm en ziet er bovendien leuk uit op de trouwfoto’s! 

De meeste trouwjurken zijn strapless of hebben korte mouwtjes. Dat is heel mooi, maar als jullie trouwen in de winter is dat wel een beetje fris. Gelukkig is het hartstikke leuk om je trouwjurk met een vestje of jasje te combineren. Zeker wanneer jullie een winter bruiloft organiseren, is een bontjasje (natuurlijk niet van echt bont) voor over je trouwjurk een tof idee. Deze jas zorgt namelijk voor een leuke afwisseling op de trouwfoto’s.

Bontjasje combineren met je trouwjurk

Lijkt het jou wel wat om een bontjasje te dragen als bruid? Er zijn verschillende kleuren bontjassen. Het is verstandig om eerst je trouwjurk te kopen, zodat je goed kunt zien wat er bij past. Ga je voor een bruine of grijze kleur dan zorgt dit voor een mooi contrast. Een witte jas kan echter ook voor een leuk effect zorgen, maar zorg dan wel dat je de juiste tint wit hebt. Ook zal je even moeten kijken of het geheel van je trouwjurk en het bontjasje niet te druk wordt. Daarom is het slim om verschillende jassen bij je trouwjurk te passen zodat je goed kunt zien hoe het eruit komt te zien.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben wat prachtige foto’s verzameld van bruiden die een bontjas op hun bruiloft dragen. In plaats van een bontjas kun je ook kiezen voor een stola van bont. Ideaal voor als jullie trouwen in de winter!

Bruid met bontjasje over haar trouwjurk

Fotograaf: Calder Photo

Bontjasje voor de bruidsmeisjes

Komen er ook bruidsmeisjes op jullie bruiloft? Dan kunnen deze meiden ook wel een warme jas gebruiken. Ze zullen waarschijnlijk regelmatig buiten zijn en dan is het wel zo fijn als ze het niet koud krijgen. Bovendien is het leuk wanneer al jouw bruidsmeisjes er hetzelfde uitzien zodat ze goed herkenbaar zijn.

Naast dat het handig is om bontjasjes voor je bruidsmeisjes te regelen, staat het ook nog eens super schattig. Zeker wanneer ze de mini versie van jouw eigen bontjas aan hebben. Hoe cute is dit?

Geen bontjasje maar een ander jasje over je trouwjurk

Houd je niet van bont, maar wil je wel graag warm blijven op jullie trouwdag? Dan zijn er nog heel wat andere manieren om daarvoor te zorgen. Kies bijvoorbeeld een mooie sjaal uit, een vrolijk vestje of ga juist voor een ander jasje zoals een stoer spijkerjasje over je trouwjurk. Kun je niet kiezen? Dan kun je natuurlijk ook meerdere kledingstukken meenemen en ze afwisselen tijdens jullie trouwdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *