Als je op een warme, zomerse dag trouwt, is er niets mis met een strapless jurk. Maar wanneer de temperaturen iets lager liggen, is het wel fijn om een vestje aan te kunnen trekken. Doe wat inspiratie op met deze leuke ideeën voor vestjes over een trouwjurk! 

Of het nou overdag wat fris is of het juist ´s avonds pas begint af te koelen: het is altijd fijn om iets warms te hebben dat je over je trouwjurk heen kunt trekken. Je kunt voor een wit jasje kiezen dat speciaal voor de bruid ontworpen is, maar het kan ook juist leuk zijn om voor een opvallend vestje te gaan!

Spijkerjasje

Bijna iedereen heeft wel een spijkerjasje in haar kast liggen. Niet zo gek, want het is een tijdloos kledingstuk, stoer en toch ook heel vrouwelijk. Een spijkerjasje staat bovendien prachtig bij een trouwjurk. Het materiaal is compleet anders dan dat van de jurk, maar juist dit maakt het geheel zo leuk. Het geeft een groot contrast en daarom is het extra opvallend. Is je jurk wel heel lief en romantisch? Met een spijkerjasje maak je de look een beetje stoerder.

Houthakkersblouse

Een houthakkersblouse geeft ditzelfde stoere effect. Je hebt deze blousjes in verschillende kleuren zoals rood en blauw. De houthakkersblouse kun je over je trouwjurk aantrekken en aan de voorkant vastknopen. Zo heb je aan de onderkant een stijlvolle, witte bruidsjurk en aan de bovenkant een hippe blouse in een opvallend kleurtje.

Vestje

Natuurlijk is een gewoon vestje over je trouwjurk ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een lekker warm vest in een opvallende kleur of ga voor een leuk patroontje. Dit geeft je trouwoutfit meteen een andere uitstraling en het is leuk als afwisseling in de trouwfoto´s.

Bontjas

Gaan jullie in de winter trouwen? Dan is het wel fijn als je het lekker warm hebt tijdens het maken van de foto´s. Het is toch jammer als je staat te bibberen. Trek daarom een lekker zachte jas aan van nepbont. Het geeft je trouwjurk een extra stijlvolle uitstraling. Je kunt kiezen voor een witte jas die niet zo opvalt bij je jurk, maar het kan ook juist mooi zijn om een jas in een andere kleur te kopen. Het belangrijkste is dat hij lekker warm en zacht is, zodat je geen verkoudheid oploopt tijdens jullie bruiloft.

Leren jasje

Past een bontjas niet helemaal bij jouw stijl? Met een leren jasje blijf je ook lekker warm! Je kunt voor een zwart exemplaar gaan of juist een gekleurd jasje uitkiezen.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *