De leukste ideeën voor een jasje over je trouwjurk

Als bruid kies je natuurlijk een mooie trouwjurk uit, maar heb je ook al nagedacht over wat je er overheen kunt dragen als het buiten wat kouder is? Een jasje kan namelijk nog wel eens van pas komen, bijvoorbeeld als jullie lang buiten zijn voor het maken van de trouwfoto´s en er een fris windje staat. Bovendien kan een jasje over je trouwjurk super leuk staan!

Veel bruidsparen dromen van een warme, zomerse bruiloft, maar het weer zit in Nederland niet altijd mee. Aangezien de meeste trouwjurken strapless zijn of alleen dunne bandjes hebben, is het zeker geen overbodige luxe om wat warms mee te nemen wat je hier overheen kunt dragen. Een jasje over je trouwjurk houdt je lekker warm en staat bovendien ook nog eens hartstikke leuk!

Spijkerjasje voor de bruid

Het klinkt misschien een beetje gek, maar een spijkerjasje kan echt heel leuk staan in combinatie met een trouwjurk. Het contrast tussen de kleur van het jasje en je witte jurk is erg mooi. Daarnaast geeft het je bruidslook een compleet andere uitstraling. Leuk voor de afwisseling op de trouwfoto´s! Helemaal leuk is het wanneer je een spijkerjasje speciaal laat maken voor jou als bruid. Zet bijvoorbeeld je nieuwe achternaam op de achterkant van het jasje of kies voor een tekst als ‘bride’.

Leren jasje over je trouwjurk

Vind je het leuk om jouw romantische trouwjurk met een wat stoerdere look te combineren? Dan is een leren jasje perfect voor over je trouwjurk! Hiermee krijg je namelijk meteen een stoerdere uitstraling. Hartstikke leuk als afwisseling en bovendien houdt dit jasje je lekker warm. Ideaal dus voor jullie bruiloft!

Bontjas voor een winter bruiloft

Organiseren jullie een winter bruiloft? Dan kun je zeker wel een lekker warme jas gebruiken voor als jullie naar buiten gaan. Een trouwjurk is gelukkig heel goed te combineren met een mooie bontjas. Hiermee krijg je een prachtige winterse look en een romantische uitstraling. Als je voor een witte jas gaat, is het wel belangrijk om te kijken of de kleur goed past bij je trouwjurk.

Houthakkersblouse voor een stoere bruidslook

Voeg je graag wat kleur toe aan je outfit? Dan kan een houthakkersblouse een leuke optie zijn. Zo’n blouse is wat luchtiger dan een complete jas, maar geeft toch wat extra warmte. Door de vrolijke kleur val je lekker op en zorg je voor een mooie afwisseling op de foto’s.

Bruid met houthakkersblouse als jasje over haar trouwjurk

Fotograaf: Alicia King Photography via Ruffled

Waar koop je een jasje voor over je trouwjurk?

In de bruidswinkel verkopen ze allerlei jasjes voor over je trouwjurk, maar vaak zijn dit gewone witte bruidsjasjes. Alle bovenstaande voorbeelden kun je ook in andere kledingwinkels kopen of heb je misschien zelfs al in de kast hangen. Een jasje voor jou als bruid hoeft dus absoluut niet duur te zijn! Je kunt bestaande kleding natuurlijk ook customizen door er een tekst op te laten zetten. Er zijn verschillende bedrijven die deze optie aanbieden. Google maar eens naar de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *