Tijdens jullie bruiloft worden er heel wat foto´s gemaakt door de fotograaf. Een boudoir fotoshoot is echter niet iets wat de meeste bruiden laten doen. Jammer, want het is juist zo leuk om ook deze sexy en ietwat pikante foto´s van jezelf te hebben als herinnering.

Als het goed is gaat er een fotograaf met je mee wanneer je aan het voorbereiden bent voor jullie bruiloft. De make-up, je bruidskapsel en natuurlijk het aantrekken van de bruidsjurk worden vastgelegd. Je kunt er voor kiezen om hier ook nog een boudoir fotoshoot aan vast te plakken.

Wat is bridal boudoir fotografie?

Boudoir fotografie is een sexy en romantische fotoshoot in lingerie. Niet ordinair, maar juist stijlvol en elegant. Je hebt wel wat lef nodig als bruid om jezelf met zo weinig kleding aan te laten fotograferen, maar laten we eerlijk zijn, het is toch geweldig om zulke mooie foto´s van je lichaam te hebben? Wanneer je deze foto´s vlak voor jullie bruiloft laat maken, kun je er een echte bridal boudoir fotoshoot van maken. Hierbij kun je prachtige foto´s laten maken met je sluier of je bruidslingerie aan.

Afspraken maken met de trouwfotograaf

Het is slim om een fotograaf in te huren die ervaring heeft met het maken van een bridal boudoir fotoshoot, zodat je het beste resultaat krijg. Niet elke trouwfotograaf zal zich er ook prettig bij voelen, dus kies iemand die weet wat hij of zij doet. Overleg van tevoren goed hoe pikant je de beelden wilt hebben, zo kunnen daar geen misverstanden over ontstaan. Als er duidelijke afspraken zijn, weet je zelf ook beter waar je aan toe bent.

Hoe word je gefotografeerd?

Een sexy foto in lingerie, helemaal naakt, of juist alleen bedekt door een sluier: het is allemaal mogelijk. Kies iets waar jij je prettig bij voelt en laat de fotograaf er een prachtige foto van maken.

Wat doe je met het eindresultaat?

Je kunt de mooiste foto laten uitvergroten en cadeau geven aan je kersverse echtgenoot. Met zo´n prachtige foto die een tikkeltje stout is, zal hij vast ontzettend blij zijn. Natuurlijk is een boudoir fotoshoot ook een cadeautje voor jezelf. Het zijn immers prachtige beelden om te bewaren voor later.

Vind je het een beetje spannend om een bridal boudoir fotoshoot te laten maken? Lees dan eerst eens deze handige tips van twee boudoir fotografen. En kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Dan hebben wij hier 10 prachtige voorbeelden van boudoir foto´s.

One comment to “Bridal boudoir fotoshoot voor sexy foto´s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *