Bruidskapsel met krullen? Dit zijn de mooiste voorbeelden!

Ben jij gezegd met een volle bos krullen? Dan kun je hier heel wat leuke dingen mee doen voor de bruiloft. Ook al denk je misschien dat er met krullen minder mogelijk is, ook hiermee kun je een prachtig bruidskapsel maken. Wij hebben wat leuke ideeën voor je verzameld!

Krullend haar kan ontzettend mooi zijn, ook op een bruiloft. Misschien heb je van nature een fijne bos met krullen, maar je kunt natuurlijk ook speciaal voor jullie trouwdag krullen in je haar laten zetten. Ben je benieuwd wat voor bruidskapsels je hiermee kunt maken? Je kunt je krullen opsteken, maar ook los haar kan er mooi uitzien!

Bruidskapsels met opgestoken krullen

Op zoek naar een chic bruidskapsel? Dan denk je al snel aan opgestoken haar. Ook opgestoken krullen staan prachtig als bruidskapsel. Wanneer je de krullen iets losser vastzet, geeft dit een leuk speels effect. Hierdoor wordt het geheel niet té netjes, maar ziet het er wel heel elegant uit.

Bruidskapsel met half opgestoken krullen

Wil je je haar wel vastzetten, maar niet volledig opgestoken? Dan is een bruidskapsel met half opgestoken krullen een leuk idee voor de bruiloft. Hiermee creëer je veel volume, maar behoud je tegelijkertijd een stukje lengte in je haar.

Bruidskapsel los haar met krullen

Je hoeft je haar natuurlijk niet per se op te steken voor het bruidskapsel, ook los haar met krullen kan prachtig staan. In dit geval is het leuk om een haaraccessoire toe te voegen om je kapsel extra bijzonder te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie bloemenkrans laten maken in dezelfde kleuren als je bruidsboeket. Hiermee zorg je meteen voor een zomerse uitstraling. Een sluier is natuurlijk ook altijd mooi om te dragen. Dit maakt je een echte bruid!

Handige tips voor een bruidskapsel met krullen

Tot slot hebben we nog wat handige tips voor alle bruiden met krullend haar:

  • Zorg dat je krullen goed gehydrateerd zijn voor de bruiloft door ze te verzorgen met een verzorgingsproduct dat speciaal bedoeld is voor krullend haar. Hiermee zorg je ervoor dat ze er gezond en glanzend uitzien in plaats van droog en pluizend.
  • Ben je bang dat je bruidskapsel te veel lijkt op je gewone kapsel? Voeg dan haaraccessoires toe om voor een echte bruidslook te zorgen!
  • Vergeet niet om ook een afspraak voor een proefkapsel in te plannen bij je haarstylist. Zo weet je vooraf al of je tevreden bent over je uitgekozen bruidskapsel. Doe je je haar op de trouwdag zelf? Ook dan is het belangrijk veel te oefenen voor het beste resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *