Foodtrucks zie je de laatste tijd overal terug. Bij deze rijdende keukens kun je allerlei lekkernijen halen. Van vers gesneden frieten tot biologische hamburgers en tropische cocktails; er is van alles mogelijk. Een speciale bruiloft foodtruck kan dan ook niet ontbreken op jullie grote dag! 

Op festivals en feestjes zie je steeds vaker foodtrucks voorbij komen. Wij geven je 5 redenen waarom het huren van zo´n keuken op wieltjes een absolute must is voor jullie bruiloft:

#1. Eindeloze mogelijkheden

Veel trouwlocaties bieden mogelijkheden voor een buffet of een diner op jullie bruiloft. Vaak zijn dit weinig verrassende menu´s. In plaats hiervan kun je ook voor een bruiloft foodtruck kiezen met jullie favoriete eten. Gaan jullie voor Mexicaans, Amerikaans, Aziatisch of juist Italiaans? Fastfood of biologische producten vol superfoods? Complete maaltijden of kleine hapjes? Er is zo ontzettend veel keus dat het lastig is om de beste en lekkerste foodtruck te vinden! Naast lekkere maaltijden, kun je ook een foodtruck huren voor een bijzonder dessert. Wat dacht je bijvoorbeeld van Belgische wafels of Italiaans ijs?

#2. Een hippe uitstraling

Foodtrucks hebben meestal een hippe uitstraling. Je hebt bijvoorbeeld prachtige vintage exemplaren, maar het is ook mogelijk om juist een stoere keuken op wieltjes te boeken. Jullie bruiloft foodtruck zal in ieder geval lekker opvallen!

#3. Kosten besparend

Een luxe driegangendiner met alle daggasten kan flink in de kosten lopen. Een foodtruck is een goedkopere manier om de gasten van eten te voorzien. Je hebt geen personeel nodig om het eten rond te brengen, je hoeft de tafels niet te decoreren met luxe tafellinnen en in plaats van een heel buffet kunnen de gasten hun favoriete eten direct bij de foodtruck ophalen. Per gerecht kost dit zo´n 3 tot 8 euro per persoon. Je kunt op deze manier een combinatie maken van verschillende gerechten en nog steeds goedkoper uit zijn dan wanneer je een heel diner voor je gasten moet betalen.

#4. Ontspannen sfeer

Zeker wanneer jullie buiten trouwen, is het heerlijk om een foodtruck te hebben. De gasten hoeven niet op een vaste plek aan tafel te zitten waardoor iedereen slechts een aantal mensen kan spreken. Iedereen loopt door elkaar of zoekt zelf een plekje. Op deze manier krijg je een heerlijke, ongedwongen sfeer.

#5. Anyplace, anywhere, anytime

Hebben jullie geen officiële trouwlocatie, maar trouwen jullie in het bos, op het strand of in eigen tuin? Een foodtruck kan zonder problemen op heel veel verschillende plekken komen. Zo zijn jullie verzekerd van een lekkere maaltijd, waar de bruiloft ook plaatsvindt! Daarbij maakt het niet veel uit hoe laat het is. Trek in een lekkere midnight snack na een fantastisch trouwfeest? Ook hier kunnen jullie een foodtruck voor huren!

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk dan ook onze andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *