Stel met de handen in elkaar

Fotocredits: Unsplash

9x Cadeau voor mannen die alles al hebben

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je vriend, verloofde of man? Dat kan nog best eens lastig zijn. Want je wil natuurlijk wel iets geven waar hij écht blij van wordt. En wat voor cadeau geef je mannen die alles al hebben? Wij hebben nog wel wat tips en leuke ideeën voor een cadeau voor hem! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 9 toffe cadeaus? 

Er zijn verschillende gelegenheden in het jaar waarop het leuk is om wat cadeau te geven aan je partner. Wat dacht je bijvoorbeeld van zijn verjaardag, Kerst of jullie jubileum? Ook kan het leuk zijn om hem zomaar met iets te verrassen. Maar wat geef je een man cadeau die eigenlijk alles al heeft?

Wat koop je als cadeau voor mannen die alles al hebben?

Een cadeau uitkiezen is een heel persoonlijke keuze. Het belangrijkste is natuurlijk het gebaar, maar daarnaast is het ook fijn om hem iets te geven waar hij echt iets aan heeft. Sommige mannen hebben echter alles al wat ze nodig hebben, dus wat kun je dan cadeau geven? Denk er vooral goed over na wat er bij hem past en waar hij blij van wordt. Hoe persoonlijker het cadeau is, hoe beter. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Dan zou je eens naar deze 9 cadeau ideeën voor hem kunnen kijken:

#1. Een cadeaubon voor een uitje

Mannen die alles al hebben, hoef je niet per se spullen cadeau te geven. In plaats daarvan is het leuk om een uitje te geven. Bij Wonderbox kun je een cadeaubon kopen voor allerlei leuke uitjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje weg, een diner voor twee of een actief dagje in een luchtballon of een sportauto? Er is eindeloos veel keuze en dus zit er altijd iets bij wat hij leuk zal vinden!

#2. The Adventure Book

Is hij gek op reizen? Dan is The Adventure Book een tof cadeau om te geven. In dit boek kan hij herinneringen verzamelen aan alle reizen die hij gemaakt heeft. Er is een pagina voor alle landen en gebieden ter wereld, dus dit is een boek waar hij de rest van zijn leven nog iets aan heeft! Een ander leuk idee is het geven van een scratch wereldkaart waarop hij alle landen waar hij geweest is weg kan krassen.

#3. Bucketlistboek voor Koppels

Liever samen aan de slag met leuke opdrachten en activiteiten? Dan is het Bucketlistboek voor Koppels een origineel cadeau om te geven. Hierin staan 250 leuke uitdagingen voor jullie als stel. Het boek biedt veel inspiratie en er is bovendien ruimte om jullie herinneringen vast te leggen. Leuke ideeën genoeg! Houden jullie er wel van om elkaar uit te dagen? Dan is Het Battle Boek voor Koppels ook een heel geschikt cadeau. In dit boek staan 99 battles waarmee jullie keer op keer de strijd met elkaar aan kunnen gaan. Wie wint de meeste spelletjes?

#4. Een gezellig filmavondje

Kijkt jouw vriend of man graag naar films? Dan is het leuk om hem te trakteren op een gezellig filmavondje. Dit kan door hem een bezoek aan de bioscoop cadeau te geven, maar je kunt ook een filmpakketje voor thuis samenstellen. Koop bijvoorbeeld een Pathé voor thuis cadeaubon waarmee hij een leuke film uit kan kiezen en maak een bakje met zijn favoriete snacks en drankjes. Zeker weten dat het zo een gezellige avond wordt!

Bakje met popcorn voor date night thuis

Fotocredits: Unsplash

#5. Romantisch weekendje weg

Wil je helemaal een bijzonder cadeau geven? Kies dan een romantisch weekendje weg uit. Ga op zoek naar een bijzondere overnachtingsplek, bijvoorbeeld in een kasteel of een boshuisje met jacuzzi. Je kunt hem natuurlijk ook een cadeaubon voor een hotelovernachting geven waarmee hij zelf een weekendje weg uit kan kiezen.

#6. Een cursus of workshop voor hem

Houdt hij ervan om creatief aan de slag te gaan, bijvoorbeeld met fotografie, beeldhouwen of schilderen? Geef hem dan een bon voor een workshop cadeau. Hiermee kan hij zelf een leuke workshop uitkiezen die hij graag zou willen proberen.

#7. Een plant of boompje

Als je een vriend of een man hebt met groene vingers dan is het leuk om een plant of boom cadeau te geven. Dit is een duurzaam cadeau waar hij nog jarenlang plezier van kan hebben. Zeker wanneer je een boompje cadeau geeft, is het heel leuk om hem in de loop der jaren steeds verder te zien groeien.

Plant als cadeau voor mannen die alles al hebben

Fotocredits: Unsplash

#8. Een vriendenboekje

Een vriendenboekje doet je misschien denken aan de kleuterklas, maar je kunt ook een heel tof vriendenboekje maken als cadeau voor volwassenen. De vragen in het boekje stel je namelijk helemaal zelf samen en vervolgens kun je vrienden en familieleden vragen om hun persoonlijke pagina in te vullen. De pagina’s kunnen bovendien worden aangevuld met foto’s. Een leuk cadeau als je vriend of man een feest geeft en je samen met andere gasten een origineel cadeau wil regelen!

#9. Romantisch etentje thuis

Het kan natuurlijk ook leuk zijn om thuis een romantisch avondje voor jullie samen in te plannen. Kook zijn favoriete eten en maak er een uitgebreid diner van met verschillende gangen. Trek alles uit de kast om er een extra bijzondere maaltijd van te maken en zorg dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dit zal hij zeker kunnen waarderen!

Dit blog bevat affiliate links.