10 Ideeën als origineel cadeau voor je vriend of man

In een relatie is het heel belangrijk om elkaar zo nu en dan te verrassen. Dit hoeft niet met een groot en duur cadeau, maar het is wel leuk om iets voor elkaar te regelen. Met een romantisch cadeau voor een man laat je bijvoorbeeld zien hoeveel hij voor je betekent. Maar wat geef je je vriend dan cadeau? Lees snel verder voor de leukste ideeën als origineel cadeau voor je vriend, verloofde of man! 

Een geschikt cadeau vinden voor een man kan nog best lastig zijn. Je wilt immers iets geven waar hij écht blij van wordt en dan is het ook fijn als het cadeau nog een beetje origineel is. Wat koop je dan voor hem?

Koop een cadeau voor hem uit liefde

Allereerst is het heel belangrijk om een cadeau uit liefde voor hem te kopen en niet alleen omdat het moet. Natuurlijk is het attent om een cadeautje te kopen voor Valentijnsdag of een bepaald jubileum, maar het is nog veel leuker om spontaan een mooi cadeau te geven. Hoe duur het is, maakt helemaal niets uit. Zorg er in ieder geval voor dat jouw liefde voor hem uit het cadeau blijkt! Kun je hier nog wel wat ideeën voor gebruiken? Wij hebben 10 originele cadeau ideeën voor je vriend of verloofde verzameld:

Romantisch cadeau voor een man

  • Wil je met jouw cadeau vooral laten zien hoeveel je van hem houdt? Koop dan het boekje Waarom ik van je hou als verrassing. Dit boekje vul je zelf in voor je hem cadeau geeft, zodat je al je liefde voor hem kwijt kunt op papier. Ook is er ruimte voor foto’s en mooie herinneringen van jullie samen.
  • Een uitje voor jullie samen is ook een origineel en romantisch cadeau voor een man. Met Wonderbox geef je een uitje naar keuze cadeau zoals een hotelovernachting, high tea of diner voor jullie samen.
  • Hebben jullie samen al een bucketlist? In het Bucketlistboek voor Koppels vind je 250 leuke bucketlistitems om samen af te strepen. Unieke uitdagingen waar jullie heel wat plezier aan kunnen beleven en waarvan jullie de foto’s meteen als herinnering in het boek kunnen bewaren. Een leuk alternatief is het F*CK-it list boek voor koppels waarin juist dingen staan staan die jullie niet meer moeten doen of anders kunnen aanpakken zodat jullie meer tijd overhouden voor elkaar.
  • Een persoonlijk cadeau voor je vriend is pas echt origineel. Maak daarom zelf een waardebon voor iets wat jullie samen nog willen doen. Wat dacht je van een avondwandeling op het strand, een zelfgemaakt diner of een heerlijke massage? Wat je ook cadeau wilt geven, het kan allemaal met een waardebon.
  • Een ander leuk idee voor een romantisch cadeau is om je man te verrassen met een gepersonaliseerd drankje. Haal bijvoorbeeld zijn favoriete bier of wijn in huis en vervang het etiket door een zelfgemaakt etiket met een foto van jullie samen en een lieve tekst er op.

Origineel cadeau voor je vriend

  • Zijn jullie gek op reizen? Dan is een grote wereldkaart voor aan de muur een leuk cadeau om te geven. Kies bijvoorbeeld voor een wereldkaart waar jullie pinnetjes in kunnen plaatsen op de plekken waar jullie ooit geweest zijn.
  • Een bioscoopbon is altijd een leuk cadeau, maar het is helemaal een origineel idee om een thuisbioscooppakketje voor je vriend samen te stellen. Met een Pathé voor thuis bon, een lekker drankje en natuurlijk een flinke zak popcorn is jullie filmavondje compleet.
  • Met een luxe scheerset zit je ook altijd goed als cadeau. Hiermee kan je vriend zich iedere dag scheren zonder irritaties. Bovendien is het een prachtige set om in de badkamer te hebben staan.
  • Leuke sokken heeft een man nooit genoeg. Zijn jullie verloofd? Dan is het een leuk idee om je man een extra bijzonder paar sokken cadeau te geven dat hij kan dragen op de bruiloft. Happy Socks heeft bijvoorbeeld leuke exemplaren die heel geschikt zijn als origineel cadeau voor je vriend.
  • Samen met een wijntje en wat lekkere hapjes op de bank is natuurlijk altijd fijn. Geef je vriend daarom een tapasplank cadeau als origineel cadeau. Op deze tapasplank kun je bovendien een leuke tekst laten zetten. Vul de plank met wat lekkere tapas en je hebt het perfecte cadeau voor hem!

Dit blog bevat affiliate links. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *