Crazy 88 opdrachten voor een hilarisch en competitief vrijgezellenfeest

Wil je een vrijgezellenfeest organiseren dat de bruid of bruidegom nooit meer zal vergeten? Met Crazy 88 opdrachten zorg je gegarandeerd voor een vrijgezellenfeest vol met hilariteit, avontuur en onvergetelijke momenten. Benieuwd wat het Crazy 88 spel precies is en wat voorbeelden zijn van leuke opdrachten? Lees dan snel verder! 

Een vrijgezellenfeest is een leuke manier om elkaar vast wat beter te leren kennen voor de bruiloft. Dit kun je het best doen aan de hand van originele activiteiten. Natuurlijk kun je dure workshops boeken voor het vrijgezellenfeest, maar eigenlijk heb je niet veel nodig om er een leuke dag van te maken. Er zijn namelijk heel wat toffe activiteiten te bedenken (lees hier bijvoorbeeld 25 ideeën voor vrouwen en 20 ideeën voor mannen), zoals het spelen van het Crazy 88 spel!

Wat is Crazy 88?

Crazy 88 is een bruisend en uitdagend spel dat zich uitstekend leent voor vrijgezellenfeesten. Het draait allemaal om het uitvoeren van gekke opdrachten op straat, in de stad of op andere locaties. De uitdagingen zijn over het algemeen erg grappig en zorgen voor een avontuurlijke dag. Het doel is om zoveel mogelijk opdrachten binnen een bepaalde tijd uit te voeren en hierbij bewijsmateriaal, zoals foto’s of video’s, te verzamelen. Een leuk en competitief spel om met elkaar te spelen! Wist je overigens dat Crazy 88 gebaseerd is op een tv-programma van de BNN? In dit televisieprogramma kregen twee teams elke week nieuwe opdrachten om uit te voeren.

Hoe speel je het spel?

Het is niet lastig om Crazy 88 met elkaar te spelen tijdens het vrijgezellenfeest. Je doet dit op de volgende manier:

1. Stel een lijst samen met gekke opdrachten die geschikt zijn voor het vrijgezellenfeest en de locatie. Het is het leukst om dit spel in een stad te spelen.

2. Verdeel de groep over teams of laat de deelnemers individueel spelen, je keuze is afhankelijk van de grootte van de groep.

3. Geef elk team of persoon een lijst met de opdrachten en bepaal de tijdslimiet. Je kunt bijvoorbeeld een bepaald aantal uur afspreken waarin jullie dit spel spelen.

4. Zorg ervoor dat de deelnemers bewijsmateriaal verzamelen in de vorm van foto’s of video’s voor elke opdracht. Je zou ook een polaroid camera mee kunnen geven om het bewijs vast te leggen. De foto’s zijn leuk om aan de vrijgezel mee te geven als aandenken aan het vrijgezellenfeest. Je kunt ook een polaroid printer gebruiken om via de telefoon alle fotootjes te printen.

5. Plan nadat het spel is afgelopen een moment waarop jullie weer met z’n allen bij elkaar kunnen komen om alle verhalen uit te wisselen. Jullie kunnen hier ook de punten tellen en kijken wie de meeste opdrachten succesvol heeft afgerond. Het is leuk om voor de winnaars een prijsje te regelen.

Voorbeelden van Crazy 88 opdrachten voor het vrijgezellenfeest

Ben je benieuwd aan wat voor soort opdrachten je kunt denken? Er is echt van alles mogelijk. Hieronder hebben we een lijstje opgesteld met leuke voorbeelden van Crazy 88 opdrachten op een vrijgezellenfeest:

  • Straatdans sensatie: Laat je beste dansmoves zien op een druk kruispunt. Misschien kun je zelfs wat toeschouwers inspireren om mee te doen!
  • Verkleed als toerist: Trek een vermakelijke toeristenoutfit aan, compleet met een grote camera en een plattegrond. Vraag voorbijgangers om je de weg te wijzen naar denkbeeldige bezienswaardigheden.
  • Hug-a-stranger: Verzamel knuffels van vijf wildvreemden in het park of op een druk plein. Maak er foto’s van om het bewijs vast te leggen.
  • Shopaholic: Vraag een winkelier om een ongebruikelijk artikel, zoals een eenhoornknuffel, te laten zien en doe alsof je er serieus over nadenkt om het te kopen.
  • Selfie met een accessoire: Vraag een vreemdeling of je een selfie met zijn of haar hoed, zonnebril of ander opvallend accessoire mag maken.
  • Romantisch moment: Vraag een stelletje op straat om een romantische scène uit een film na te spelen terwijl jij regisseur speelt.
  • Wissel van kleding: Ruil een kledingstuk met een voorbijganger en draag dit ten minste vijf minuten met trots.
  • Kunstzinnige straattekening: Gebruik stoepkrijt om een kleurrijke straattekening te maken. Het kan een bloemenweide, een labyrint of een kunstwerk van de bruid of bruidegom zijn.
  • Levend standbeeld: Kies een bekend standbeeld uit en probeer het exact na te bootsen op een openbare plek. Misschien kun je zelfs wat muntjes verdienen!
  • Avontuurlijke smaken: Bestel het meest exotische gerecht op het menu van een restaurant en neem een foto van je gezicht terwijl je het proeft.

Voor elke opdracht die wordt uitgevoerd kunnen jullie punten verdienen. Het is natuurlijk extra leuk om bonuspunten toe te kennen voor de meest originele uitvoering!

Dit blog bevat affiliate links.