Het maken van trouwfoto´s kan soms best lastig zijn. Je wilt een aantal serieuze foto´s, maar er mag natuurlijk ook wel wat gelachen worden. Het nadeel is dat veel creatieve trouwfoto´s al lang niet meer zo origineel zijn. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met écht leuk ideeën. 

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de foto´s waarbij het bruidspaar de trouwauto vooruit duwt, de bruid de bruidegom aan zijn been meesleept of het bruidspaar hun best doet voor een andere extreem geposeerde foto. Leuk bedacht, maar vaak lang niet zo origineel als je van tevoren denkt. Dat wil overigens niet zeggen dat geposeerde foto´s niet leuk kunnen zijn. Wij hebben 7 écht creatieve trouwfoto´s voor je geselecteerd als inspiratie voor jullie eigen trouwfoto´s.

Bruidspaar door raam trouwauto

Fotograaf: Ja! Ik wil Frank

Bruid op schommel

Fotograaf: Trouw Trendy

Maak je eigen creatieve trouwfoto´s

Zitten er foto´s tussen die jou ook leuk lijken om te maken? Super natuurlijk, maar kijk wel uit dat je niet te veel van anderen na probeert te doen. Je laten inspireren door trouwfoto´s wil namelijk niet zeggen dat jullie ze precies na moeten maken. In dat geval gaat er namelijk heel wat creativiteit verloren en zal het effect waarschijnlijk minder leuk zijn. Ga in plaats hiervan op zoek naar een leuke, creatieve trouwfotograaf die jullie kan helpen met het maken van jullie eigen creatieve trouwfoto´s. Denk vooral out of the box! Niet alleen levert dit de mooiste beelden op, ook zullen jullie waarschijnlijk een hoop plezier hebben tijdens het maken van de fotoshoot. Dit zul je zeker terugzien op de trouwfoto´s!

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk dan ook onze andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *