Trouwtrend: Discoballen als decoratie op jullie bruiloft

Zijn jullie nog op zoek naar een uniek idee voor de decoratie op jullie bruiloft? Discoballen zijn helemaal hip! Deze vrolijke spiegelbollen nemen je mee terug naar de jaren zeventig. Ze zorgen voor een leuke sfeer en zijn heel geschikt als terugkerend thema op jullie bruiloft! 

Hoe mooi jullie trouwlocatie ook is, met decoratie kun je altijd voor nóg meer sfeer zorgen op jullie bruiloft. Helemaal leuk is het om voor een eigen thema te gaan waarin bepaalde kleuren terugkomen. Discoballen zijn een toffe toevoeging aan jullie trouwthema. Je kunt deze gezellige spiegelbollen bij verschillende onderdelen terug laten komen.

Discobal decoratie voor jullie bruiloft

Wist je dat je discoballen in allerlei verschillende kleuren hebt? De traditionele discobal is zilver van kleur, maar je hebt ook gouden discoballen of een discobal in het roze. Je kunt deze spiegelbollen dus zonder problemen aan jullie thema aanpassen! Bovendien zijn discoballen voor van alles en nog wat te gebruiken. Zo kun je ze terug laten komen op de trouwfoto’s, maar ook gebruiken om de dinertafel of de zaal voor het trouwfeest mee te decoreren. Kun je wel wat ideeën gebruiken? Hieronder hebben we vast wat mooie inspiratiefoto’s voor je verzameld!

Spiegelbol ophangen of neerzetten

Enthousiast geworden? Er zijn verschillende manieren om te decoreren met spiegelbollen. Zo kun je discoballen ophangen of neerzetten. Voor het leukste effect kun je discoballen in verschillende formaten met elkaar combineren. Zo kun je een grote discobal van 30, 40 of 50 centimeter naast een kleinere discobal van 8 of 10 centimeter leggen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een mini discobal te kiezen. Deze kleine discoballen zijn heel geschikt voor de bedankjes, maar je kunt ze ook gebruiken om het bruidsboeket of de dinertafel mee te decoreren. Combineer bijvoorbeeld een mini discobal met het naamkaartje van de gasten bij het diner.

Discobal huren

Grote discoballen zijn niet goedkoop, maar gelukkig is daar een handige oplossing voor. In plaats van zelf een discobal te kopen, kun je er ook één of meerdere huren voor jullie bruiloft. Wel zo handig! De verhuurprijzen van discoballen liggen tussen de tien en vijftien euro per stuk, een stuk voordeliger dus dan wanneer je ze zelf moet kopen. Mini discoballen kun je eventueel wel zelf aanschaffen, die zijn over het algemeen niet zo duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *