De mooiste graffiti achtergronden voor de trouwfoto´s

Bruidspaar voor graffiti muur

Fotograaf: Deb Boots Love Stories

Wanneer jullie trouwfoto´s gaan maken, zoeken jullie natuurlijk naar een mooie locatie. Een verlaten fabriek, een mooi bos of een heerlijk zandstrand. Wil je een echt bijzondere achtergrond voor de trouwfoto´s? Ga dan op zoek naar een opvallende graffiti muur! 

Graffiti kunstenaars kunnen prachtige dingen maken. Zeker muren die van onder tot boven vol gespoten zijn, geven een gaaf effect. De kleuren knallen er van af en dit is dan ook een perfecte plek voor het maken van trouwfoto´s. Het contrast met jouw witte trouwjurk geeft een heel gaaf effect!

Hebben jullie een mooie graffiti muur in de buurt? Of misschien zelfs een aantal muren of gebouwen bij elkaar die opgevrolijkt zijn door graffiti kunstenaars? Dan is het een leuk idee om hier samen met jullie trouwfotograaf naartoe te gaan. Wij hebben vast wat mooie trouwfoto´s voor je verzameld als inspiratie:

Bruidspaar voor graffiti muur

Fotograaf: Richard and Tara Photography

Bruidspaar voor graffiti muur

Fotograaf: Christine McGuigan Photography

Bruidspaar voor blauwe graffiti muur

Fotograaf: Meg Courtney Photography

Bruidspaar voor graffiti muur

Fotograaf: Emma Nayler Photography via Oh It´s Perfect

Bruidspaar voor graffiti muur

Fotograaf: The Bleu Studio

Trash the dress in combinatie met graffiti

Helemaal gaaf is het om de graffiti muur te combineren met een trash the dress fotoshoot. Op deze manier worden de foto´s zeker kleurrijk! Jullie kunnen ook zelf aan de slag gaan met het maken van een mooie graffiti tekening. In trouwkleding uiteraard! Op de meeste plekken is het natuurlijk niet toegestaan om de muur van jullie eigen tekeningen te voorzien, maar het kan zijn dat er in jullie gemeente net een plek is waar dit wel mogelijk is. Anders kunnen jullie ook een plank of stevig stuk karton met flinke afmetingen neerzetten om samen te versieren met jullie eigen kunst. Leuk om later thuis een mooi plekje te geven!

Trash the dress shoot

Fotograaf: David Nicholas via 5th Avenue Digital

Waar gaan jullie de trouwfoto´s laten maken? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *