Kleurrijke graffiti achtergronden voor jullie trouwfoto´s

Wanneer jullie trouwfoto´s gaan maken, zoeken jullie natuurlijk naar een mooie locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verlaten fabriek, een mooi bos of een heerlijk zandstrand? Wil je een echt bijzondere achtergrond voor de trouwfoto´s? Ga dan op zoek naar een opvallende graffiti muur!

Graffiti kunstenaars kunnen prachtige dingen maken. Zeker muren die van onder tot boven volgespoten zijn, geven een gaaf effect. De knallende kleuren van deze street art vormen de perfecte achtergrond voor het maken van trouwfoto´s. Het contrast met jouw witte trouwjurk geeft namelijk een heel gaaf effect!

Hebben jullie een mooie graffiti muur in de buurt? Of misschien zelfs een aantal muren of gebouwen bij elkaar die opgevrolijkt zijn door graffiti kunstenaars? Dan is het een leuk idee om hier samen met jullie trouwfotograaf naartoe te gaan. Wij hebben vast wat mooie trouwfoto´s voor je verzameld als inspiratie:

Bruidspaar voor graffiti muur

Fotograaf: Christine McGuigan Photography

Bruidspaar voor graffiti muur

Fotograaf: The Bleu Studio

Achtergrond voor de ceremonie

Een kleurrijke graffiti muur is niet alleen gaaf als achtergrond voor de trouwfoto´s, maar ook voor de ceremonie. Het is een bijzondere manier om elkaar het jawoord te geven. Kun je geen goede trouwlocatie vinden die toevallig ook over wat mooie street art beschikt? Dan zouden jullie zelf een achtergrond voor de ceremonie kunnen maken op een grote, staande houten plaat. Natuurlijk kunnen jullie hier ook een graffiti artiest voor inhuren die een prachtig, persoonlijk kunstwerk voor jullie maakt.

Trash the dress in combinatie met graffiti

Helemaal gaaf is het om de graffiti muur te combineren met een trash the dress fotoshoot. Op deze manier worden de foto´s zeker kleurrijk! Jullie kunnen bijvoorbeeld zelf aan de slag gaan met het maken van een mooie graffiti tekening, in trouwkleding uiteraard! Op de meeste plekken is het natuurlijk niet toegestaan om de muur van jullie eigen tekeningen te voorzien, maar het kan zijn dat er in jullie gemeente net een plek is waar dit wel mogelijk is. Anders kunnen jullie ook een plank of stevig stuk karton van een flink formaat neerzetten om samen te versieren met jullie eigen kunst. Leuk om later thuis een mooi plekje te geven!

Trash the dress shoot

Fotograaf: David Nicholas via 5th Avenue Digital

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *