Het principe van trash the dress foto´s is simpel: Na de bruiloft laat je opnieuw een fotoshoot maken in trouwkleding, maar nu proberen jullie zo vies mogelijk te worden. Verf, modder, water en gekleurd poeder: alles is mogelijk. Als het maar spectaculaire foto´s oplevert!

Het doet misschien even pijn om te bedenken dat die prachtige trouwjurk straks helemaal vies en kapot is. Aan de andere kant, na de bruiloft doe je er waarschijnlijk toch niets meer mee! Steeds meer bruiden kiezen er dan ook voor om trash the dress foto´s te laten maken. Na de bruiloft trekken ze hun trouwjurk nog één keer aan en hoeven ze niet meer voorzichtig met de jurk om te gaan. Er worden allerlei creatieve manieren bedacht om de mooiste foto´s te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende ideeën:

Gekleurd poeder

Ken je het holi powder dat tijdens het festival of colours gebruikt wordt? Met dit kleurrijke poeder kun je de mooiste foto´s maken. Zeker wanneer jullie een aantal verschillende kleuren door elkaar gebruiken, ziet dit er gaaf uit!

Verf, confetti en glitters

Of jullie nou samen een potje gaan paintballen of gewoon met kwasten en emmers in de weer gaan, verf geeft altijd een leuk effect. Wil je er helemaal een smeerboel van maken? Voeg dan ook nog wat confetti of glitters toe! Dit levert gegarandeerd mooie trash the dress foto´s op!

Trash the dress met verf

Fotograaf: Rebekah Hoyt Photography via Rock ´n Roll Bride

In het water

Wil je je trouwjurk niet helemaal naar de vernieling helpen? Dan is een trash the dress fotoshoot in het water een leuk idee. Je kunt hier ontzettend mooie foto´s bij maken, bijvoorbeeld in de zee of helemaal onder water.

Voedselgevecht

Altijd al een taart in het gezicht van je kersverse echtgenoot willen gooien? Dan is een voedselgevecht de ideale trash the dress shoot voor jullie!

Trash the dress met verf

Fotograaf: Trouw Trendy

Romantisch onder het zand

Het strand is een super romantische plek en het is heerlijk om samen door het zand te rollen. Met trouwkleding aan wordt dit extra bijzonder!

Trash the dress zand

Fotograaf: Sweet Fire Photography via My Wedding

Vind je deze foto´s ook zo gaaf, maar ben je nog aan het twijfelen of jij dit ook wilt doen? Lees dan zeker even wat alle redenen zijn om voor een trash the dress fotoshoot te kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *