Hangover kit op bruiloft

Fotocredits: Etsy via Offbeat Bride

Een hangover kit maken voor jullie bruiloft

Bij een bruiloft wordt over het algemeen wel wat alcohol gedronken. Na afloop van het trouwfeest zijn er dan waarschijnlijk ook genoeg gasten die een glaasje teveel op hebben. Ook het vrijgezellenfeest is een dag waarop de alcohol al snel rijkelijk vloeit. Het is daarom leuk om een hangover kit aan de gasten of deelnemers van het vrijgezellenfeest mee te geven. De volgende dag zullen ze je dankbaar zijn met dit anti-kater pakket! 

Een trouwfeest of vrijgezellenfeest is natuurlijk ontzettend gezellig en de kans is groot dat jullie tot in de late uurtjes doorgaan. Zeker wanneer jullie ook alcohol drinken, kan dat best even heftig zijn. Om ook de volgende dag nog met veel plezier op de dag terug te kunnen kijken, is een hangover kit een goede oplossing! Maar wat kan er allemaal niet ontbreken bij de inhoud van deze hangover kit?

Inhoud van de hangover kit

In een hangover kit verzamel je allerlei producten die de volgende dag het brakke gevoel kunnen verdrijven. Het is leuk om hier een mooi tasje voor te regelen waar je alles in kunt samenvoegen. Een papieren tasje met een gepersonaliseerde opdruk is bijvoorbeeld een gaaf idee. In het tasje kun je de volgende dingen doen:

  • Een flesje water
  • Paracetamol
  • Pepermuntjes of kauwgom
  • Een granenreep
  • Een kalmerend maskertje

Je kunt het pakketje nog leuker maken door de etiketten te personaliseren met stickers die je speciaal voor jullie bruiloft kunt laten maken. Zet hier bijvoorbeeld jullie namen op en een leuke quote. Een persoonlijk kaartje zal vast ook gewaardeerd worden!

Anti-kater pakket als bedankje voor de gasten op het trouwfeest

Het is altijd leuk om de gasten een klein cadeautje mee te geven aan het einde van het trouwfeest. Dit bedankje is bedoeld als herinnering aan jullie trouwdag. Hebben jullie veel gasten die stevig kunnen drinken? Dan is het een leuk idee om een hangover kit mee te geven! Jullie kunnen er een leuk cadeautje van maken met een lief kaartje er aan.

Hangover kit als cadeautje op de bruiloft

Fotograaf: Studio Rouge via Hitched

Hangover kit na het vrijgezellenfeest

Organiseer je een vrijgezellenfeest? Ook dan is het een leuk idee om een hangover kit als verrassing voor de deelnemers te maken. Zet bijvoorbeeld een klein pakketje neer met anti-kater producten voor alle vriendinnen van de bruid. Een leuk cadeautje om mee te geven na afloop van het vrijgezellenfeest!

Hangover kit als verrassing voor jouw verloofde

Organiseer je geen vrijgezellenfeest voor een vriendin, maar ben je zelf de bruid? Dan kan het leuk zijn om een hangover kit te maken als verrassing voor het vrijgezellenfeest van je verloofde. Probeer via zijn vrienden te achterhalen wanneer het vrijgezellenfeest plaatsvindt en wie er allemaal komen. Ken je de film The Hangover? Natuurlijk is het niet te hopen dat het vrijgezellenfeest van jouw verloofde eindigt zoals in de film, maar het is wel een leuk idee om dit thema te gebruiken voor het anti-kater pakket. Je kunt de kaartjes personaliseren met de namen van de vrienden van jouw verloofde. De mannen zullen je dankbaar zijn wanneer ze jouw zorgvuldig samengestelde pakketje openen na een avond met iets te veel alcohol!