Hangover kit

Fotocredits: Evermine Weddings

Hangover kit als cadeautje na het vrijgezellenfeest

Bij een vrijgezellenfeest wordt meestal afgesloten met een gezellig avondje waar flink wat drankjes worden gedronken. Organiseer jij het vrijgezellenfeest van je beste vriendin? Dan is het leuk om een hangover kit samen te stellen voor alle meiden die aanwezig zijn. De volgende dag zullen ze je dankbaar zijn!

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk ontzettend gezellig en de kans is groot dat jullie tot in de late uurtjes doorgaan. Zeker wanneer jullie ook alcohol drinken, kan dat best even heftig zijn. Om ook de volgende dag nog met veel plezier op het vrijgezellenfeest terug te kunnen kijken, is een hangover kit een goede oplossing! Organiseer jij het vrijgezellenfeest? Dan is het leuk om iedereen een hangover kit mee te geven als verrassing. Alleen wat doe je daar dan in?

Wat zit er in een hangover kit?

In een hangover kit verzamel je allerlei producten die de volgende dag het brakke gevoel kunnen verdrijven. Het is leuk om hier een mooi tasje voor te regelen waar je alles in kunt samenvoegen. Een papieren tasje met een gepersonaliseerde opdruk is bijvoorbeeld een gaaf idee. In het tasje kun je de volgende dingen doen:

  • Een flesje water
  • Paracetamol
  • Pepermuntjes of kauwgom
  • Een granenreep
  • Een kalmerend maskertje

Je kunt het pakketje nog leuker maken door de etiketten te personaliseren met stickers die je speciaal voor het vrijgezellenfeest laat maken. Zet hier bijvoorbeeld de naam van de bruid op en een leuke quote. Een persoonlijk kaartje zal vast ook gewaardeerd worden!

Hangover kit

Fotocredits: Evermine Weddings

Als verrassing voor zijn vrijgezellenfeest

Organiseer je geen vrijgezellenfeest voor een vriendin, maar ben je zelf de bruid? Dan kan het leuk zijn om een hangover kit te maken als verrassing voor het vrijgezellenfeest van je verloofde. Probeer via zijn vrienden te achterhalen wanneer het vrijgezellenfeest plaatsvindt en wie er allemaal komen. Ken je de film The Hangover? Natuurlijk is het niet te hopen dat het vrijgezellenfeest van jouw verloofde eindigt zoals in de film, maar het is wel een leuk idee om dit thema te gebruiken voor de hangover kits. De tasjes op onderstaande foto zijn bijvoorbeeld in dit thema gemaakt. Je kunt de kaartjes personaliseren met de namen van de vrienden van jouw verloofde. De mannen zullen je dankbaar zijn wanneer ze jouw zorgvuldig samengestelde pakketje openen na een avond met iets te veel alcohol!

Hangover kit vrijgezellenfeest

Fotocredits: He Asked I Said Yes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *