Proosten op het huwelijksjubileum

Fotograaf: Whit Photography

Originele huwelijksjubileum cadeau ideeën

De bruiloft zelf is een ontzettend bijzondere dag, maar het huwelijk wat hierop volgt is eigenlijk nog veel specialer. Want hoe fijn is het om ieder jaar weer langer met elkaar samen te zijn? Het is dan ook leuk om jullie huwelijksjubileum te vieren en hier een mooi cadeau bij te kopen. Alleen waar kun je dan aan denken? Dit zijn 8 originele cadeau ideeën voor ieder jubileum!

Zijn jullie zelf een bepaald aantal jaar getrouwd en wil je je partner graag verrassen? Of ben je op zoek naar een cadeau voor een stel dat hun huwelijksjubileum viert? Met een cadeautje laat je zien dat je aandacht besteedt aan deze bijzondere dag. En met deze 7 cadeaus zit je zeker goed!

#1. Huwelijkscadeau dat passend is bij het materiaal van het jubileum

Wist je dat elk huwelijksjubileum gekoppeld is aan een materiaalsoort? Na één jaar vier je bijvoorbeeld het katoenen huwelijk en als je 25 jaar getrouwd bent, heet dat het zilveren huwelijk. Benieuwd welke materiaalsoorten er aan de andere jaren gekoppeld zijn? Je leest het in deze lijst met alle jubilea van het huwelijk. Wil je een bijzonder cadeau regelen voor het huwelijksjubileum? Dan is het een leuk idee om op zoek te gaan naar een cadeau dat gemaakt is van de materiaalsoort die bij het jubileum past. Voor het zilveren huwelijk zou je bijvoorbeeld een mooi zilver sieraad uit kunnen kiezen.

#2. Cadeaubon voor een uitje

Het huwelijk draait uiteindelijk vooral om het samen genieten van het leven en het maken van herinneringen. Met een cadeaubon voor een uitje zit je dus altijd goed als cadeau. Met Wonderbox kun je allerlei soorten uitjes cadeau geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantisch diner voor twee, een luxe high wine of een gezellig weekendje weg?

#3. Champagne verzameldoos als cadeau voor het huwelijksjubileum

Houden jullie wel van een glaasje bubbels? Dan is het leuk om ieder jaar een bijzondere fles champagne open te trekken tijdens het huwelijksjubileum. Deze champagne capsules verzameldoos is een heel origineel cadeau dat hier perfect op aansluit. In deze doos kunnen jullie namelijk alle capsules verzamelen van flessen die jullie ooit samen gedronken hebben. Op deze manier kunnen jullie er een speciale traditie van maken om ieder jaar een nieuwe fles champagne uit te proberen en de capsules als herinnering te bewaren. Een bijzondere verzameling om samen te starten!

Champagnefles cadeau voor het huwelijksjubileum

Fotograaf: Brianna Bender

#4. Sterrenhemelposter van de trouwdag

Je kunt de stand van de sterren op een bepaald moment vast laten leggen op een poster. Zo zou je een sterrenhemelposter kunnen laten maken van het moment van het jawoord, hoe bijzonder is dat? Je kunt de poster ingelijst in huis ophangen zodat je elke dag weer even herinnerd wordt aan de bruiloft. Een uniek en persoonlijk cadeau waar je heel lang plezier van kunt hebben!

#5. Vriendenboekje als jubileumboek

Wil je graag samen met andere vrienden of familieleden iets geven voor het jubileum? Met een vriendenboek voor een huwelijksjubileum geef je een prachtig en uniek cadeau. In het boek kunnen jullie allemaal lieve berichten, bijzondere herinneringen en mooie foto’s kwijt. De vragen in het vriendenboek kun je zelf aanpassen, waardoor je verzekerd bent van een persoonlijk cadeau.

Jubileumboek

Fotocredits: Mijn Vriendenboekje

#6. Bucketlistboek

Ook als je eenmaal getrouwd bent, blijft het belangrijk om regelmatig leuke dingen samen te doen. Met het Bucketlistboek voor Koppels heb je aan inspiratie geen gebrek. In dit boek staan namelijk 250 dingen die je als stel ooit eens gedaan moet hebben. In het boek is bovendien ruimte om jullie herinneringen te bewaren. Plak overal een leuke foto bij en je hebt een prachtig boek waar jullie jarenlang aan kunnen werken samen! Het Bucketlistboek voor Koppels is niet duur en dus heel geschikt als een klein, maar origineel cadeau voor een huwelijksjubileum.

#7. Een mooie foto van de bruiloft

Een mooie foto van de bruiloft doet het ook altijd goed als cadeau voor het jubileum. Lijst de foto in, laat hem afdrukken op een poster of canvasdoek of maak er bijvoorbeeld een mooi etiket van voor op een fles wijn. Leuke ideeën zijn er genoeg!

#8. Klein cadeautje voor het huwelijksjubileum

Tot slot is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon een kleinigheidje te geven voor het jubileum. Het gaat er immers vooral om dat je aan deze dag gedacht hebt. Koop bijvoorbeeld een mooie bos bloemen, een doos chocola (natuurlijk wel in de vorm van een hart) of een lief kaartje. Hiermee zit je altijd goed!

Dit blog bevat affiliate links.