Bruidspaar met golden hour

Fotograaf: Sarah Brookhart

Huwelijksnacht pakket als creatief cadeau voor de bruiloft

Ben je nog op zoek naar een origineel huwelijkscadeau voor het bruidspaar? Of wil je een ludieke verrassing voor de bruid en bruidegom regelen? Het is altijd leuk om een persoonlijk pakketje voor ze samen te stellen met een aantal cadeautjes. Met een huwelijksnacht pakket als creatief cadeau voor de bruiloft zit je zeker goed! 

Het bedenken van een leuk huwelijkscadeau kan best lastig zijn. Je wilt immers iets leuks geven waar het bruidspaar ook echt iets aan heeft, maar het moet ook wel een beetje origineel zijn. Wij hebben al eens een blog geschreven met 22 huwelijkscadeaus voor ieder budget, maar dit idee voor een huwelijksnacht pakket is ook erg leuk om te geven!

Huwelijksnacht pakket samenstellen

Wil je graag een pakket samenstellen voor de huwelijksnacht? Dit kun je doen als gast op een bruiloft, maar je zou ook als bruid of bruidegom een pakket kunnen samenstellen als verrassing voor je partner. Het is leuk om zelf creatief met dit cadeau voor de bruiloft aan de slag te gaan. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een mooie mand om het pakket in te kunnen doen. Je zou hiervoor ook gebruik kunnen maken van een luxe champagne emmer zodat ze hier later ook nog iets aan hebben. Vervolgens kun je de mand gaan vullen. Hier kun je allerlei leuke cadeautjes voor bedenken, zoals bijvoorbeeld:

  • Een flesje champagne met twee (gegraveerde) glazen
  • Een flesje massageolie
  • Badschuim of een bruisbal (als er tenminste een bad is)
  • Een lekkere geurkaars
  • Een doosje bonbons

Daarnaast kan het leuk zijn om nog een extra cadeautje te geven waar het bruidspaar na de bruiloft mee aan de slag kan. Het Bucketlistboek voor Koppels is bijvoorbeeld een origineel cadeau met 250 toffe uitdagingen om samen aan te gaan. Met de Kletspot kan het bruidspaar elkaar vragen stellen om elkaar nóg beter te leren kennen. En gaan ze na de bruiloft op huwelijksreis? Dan is The Adventure Book een prachtig boek om in de cadeaumand te doen. In dit boek kan het bruidspaar namelijk al hun reizen als getrouwd stel kwijt. Het boek bevat een pagina voor alle landen ter wereld die je kunt vullen met foto’s, tickets en andere mooie herinneringen.

Huwelijksnacht pakket in een mand

Fotocredits: My Mountain Wild

Origineel idee om jouw trouwcadeau voor de huwelijksnacht geven

Als je een huwelijksnacht pakket cadeau wilt geven, is het natuurlijk wel belangrijk dat het bruidspaar dit cadeau op tijd te zien krijgt. Het zou immers zonde zijn als het op de stapel met cadeaus verdwijnt en ze het pas de volgende ochtend uit zullen pakken. Check daarom even bij de ceremoniemeester hoe je jouw cadeau op een handige manier kunt geven.

Nog leuker is het om het huwelijksnacht pakket vast klaar te zetten in de kamer waar het bruidspaar de nacht na hun bruiloft zal doorbrengen. Slapen ze thuis? Dan kun je misschien regelen dat je het huis nog even in kunt zodra het bruidspaar daar vertrokken is. Als ze voor de huwelijksnacht een hotelkamer hebben geregeld, is het leuk om te kijken of je daar vast de sleutel van kunt regelen. Het is een echte verrassing als het cadeau klaarstaat in de kamer waar het bruidspaar ’s avonds laat aankomt.

Dit blog bevat affiliate links.