Goed idee: Een warme sjaal over je trouwjurk

Het trouwseizoen loopt weer ten einde, maar dat betekent niet dat je in de herfst of de winter niet kunt trouwen. Buiten kan het dan alleen wel iets frisser zijn, dus is het slim om iets over je trouwjurk heen te trekken. Een sjaal is lekker warm voor over je armen en het staat ook nog eens leuk! 

Heb jij een trouwjurk met lange mouwen? Dan zul je niet zo veel last hebben van de kou. Veel bruidsjurken zijn echter strapless of hebben korte mouwtjes. Dat kan prachtig staan, maar is soms wel een beetje koud. Gelukkig kun je op heel wat stijlvolle manieren toch lekker warm blijven op jullie trouwdag.

Witte sjaal

Ga je voor een compleet witte bruidslook? Dan staat een witte sjaal daar natuurlijk mooi bij. Je kunt voor een gehaakt exemplaar gaan die deels doorschijnend is, of voor een extra warme en dikke sjaal. Het is wel verstandig om goed naar de kleur te kijken wanneer je voor wit kiest. Heb je een stukje stof van je trouwjurk? Houd dit dan naast de sjaal om te kijken of de kleur overeenkomt of dat het een ander soort wit is.

Opvallende kleurtjes

Wit is erg stijlvol, maar het kan ook anders. Hou je juist wel van wat kleur en ga je graag voor opvallend? Dan is het leuk om een vrolijke sjaal uit te zoeken met een enkele of meerdere felle kleurtjes. Dit steekt mooi af tegen het wit van je trouwjurk. Een opvallend patroontjes is natuurlijk ook altijd leuk.

Dikke, winterse sjaal

Gaan jullie deze winter trouwen? Dan kan het best eens koud zijn buiten! De kans op sneeuw is in Nederland niet zo groot, maar een lekkere, dikke sjaal is natuurlijk nooit verkeerd in de wintermaanden. Samen met een fijn paar handschoenen is dit niet alleen lekker warm, maar staat het ook nog eens erg leuk!

Jasje over je trouwjurk

Is een sjaal toch niet precies wat je zoekt? Dan vind je een jasje over je trouwjurk misschien een leuk idee. Dat is niet alleen lekker warm, maar geeft je ook meteen een andere look. Leuk voor wat afwisseling op de trouwfoto´s! Wat dacht je van een mooi gekleurd vestje of een stoer spijkerjasje?

Welke van deze sjaals zou jij ook wel bij je trouwjurk willen dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *