Zo draag je een sjaal over je trouwjurk

Ondanks dat de meeste bruiloften in de lente of zomer plaatsvinden, zijn er natuurlijk ook genoeg bruidsparen die elkaar tijdens de koudere maanden het jawoord geven. Trouwen jullie in de winter? Wanneer het buiten fris is, is het slim om iets warms aan te trekken. Een sjaal over je trouwjurk helpt goed tegen de kou en ziet er ook nog eens leuk uit!

Heb jij een trouwjurk met lange mouwen? Dan zal je niet zo veel last hebben van de kou. Veel bruidsjurken zijn echter strapless of hebben korte mouwtjes. Dat kan prachtig staan, maar is soms wel een beetje koud. Gelukkig kun je op heel wat stijlvolle manieren toch lekker warm blijven op jullie trouwdag. Als bruid kun je bijvoorbeeld een mooie sjaal uitkiezen voor jullie bruiloft.

Witte sjaal over je trouwjurk

Ga je voor een compleet witte bruidslook? Dan staat een witte sjaal daar natuurlijk mooi bij. Je kunt voor een gehaakt exemplaar gaan die deels doorschijnend is, of voor een extra warme en dikke sjaal. Het is wel verstandig om goed naar de kleur te kijken wanneer je voor wit kiest. Heb je een stukje stof van je trouwjurk? Houd dit dan naast de sjaal om te kijken of de kleur overeenkomt of dat het een ander soort wit is. Zo voorkom je dat je trouwjurk grauw afsteekt naast het wit van je sjaal of andersom.

Witte trouwjurk combineren met een gekleurde sjaal

Wit is erg stijlvol, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Hou je juist wel van wat kleur en ga je graag voor opvallend? Dan is het leuk om een vrolijke sjaal uit te zoeken met een enkele of meerdere felle kleurtjes. Dit steekt mooi af tegen het wit van je trouwjurk. Een opvallend patroontjes is natuurlijk ook altijd leuk.

Dikke sjaal voor de winter bruid

Gaan jullie voor een winter bruiloft? Dan kan het best eens koud zijn buiten! De kans op sneeuw is in Nederland niet zo groot, maar een lekkere, dikke sjaal is natuurlijk nooit verkeerd in de wintermaanden. Samen met een fijn paar handschoenen is dit niet alleen lekker warm, maar staat het ook nog eens erg leuk! Zeker wanneer jullie een tijd buiten zijn om de trouwfoto’s te maken, zal je blij zijn met deze warme kleren.

Geen sjaal maar een jasje over je trouwjurk

Is een sjaal toch niet precies wat je zoekt? Maar ben je wel op zoek naar een manier om het niet koud te krijgen? Dan vind je een jasje over je trouwjurk misschien een leuk idee. Dat is niet alleen lekker warm, maar geeft je ook meteen een andere uitstraling. Leuk voor wat afwisseling op de trouwfoto´s! Wat dacht je van een mooi gekleurd vestje of een stoer spijkerjasje? Kies vooral iets uit wat goed bij jou past. Houd je bijvoorbeeld van een stoere look? Dan is een leren jasje een leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *