Bruid met trouwjurk in haar handen

Fotograaf: Mon et Mine

Gaan jullie vandaag trouwen? Deze 5 dingen moet je niet vergeten!

Gaan jullie vandaag eindelijk trouwen? Dan wordt dit een ontzettend belangrijke dag! Spannend, maar natuurlijk vooral heel leuk. Na een maandenlange voorbereiding is het dan eindelijk zover! Kun je nog wel wat laatste tips gebruiken? Wij hebben 5 dingen voor je verzameld die je niet moet vergeten tijdens jullie trouwdag. Zo kun je er namelijk optimaal van genieten! 

Een bruiloft is een hele leuke, maar ook een zware dag. Het is daarom belangrijk om als bruidspaar niet alleen goed voor jullie gasten, maar ook voor jullie zelf te zorgen. Gaan jullie vandaag trouwen? Vergeet deze dingen dan niet te doen!

#1. Voldoende eten en drinken

Natuurlijk krijgen de gasten regelmatig wat te eten en te drinken, maar zorg er zelf ook voor dat je een gevulde maag hebt en regelmatig wat vocht binnen krijgt. Een bruiloft is een zware dag voor je lichaam en het is dan extra belangrijk om geen honger en dorst te krijgen. Doordat er vaak veel te doen is, vergeten bruidsparen nog wel eens dat ze zelf ook tijd moeten maken om te eten en drinken. Begin je dag daarom met een stevig ontbijt en zorg dat er altijd een flesje water in de buurt is. Zeker als jullie ’s avonds ook alcohol willen drinken, is het belangrijk om dit af te wisselen met flink wat water.

#2. Laatste check van het weerbericht

Je kunt een aantal dagen voor de bruiloft vast kijken wat voor weer er wordt voorspeld, maar het is ook slim om op de dag zelf nog een laatste check te doen. Zo kunnen jullie zo goed mogelijk rekening houden met het voorspelde weer. Ziet het er bijvoorbeeld naar uit dat het veel gaat regenen? Dan is het fijn om de foto’s op het droogste moment van de dag te plannen.

#3. Tijd nemen voor elkaar

De bruiloft draait om jullie liefde voor elkaar, maar als je niet uitkijkt, ben je vooral met de gasten bezig. Er komt zoveel op jullie af tijdens de trouwdag dat het heel belangrijk is om bewust tijd voor elkaar te plannen. Maak bijvoorbeeld een intiem momentje van jullie first look of ga samen nog even een wijntje drinken voor jullie je weer tussen de gasten mengen.

#4. Vastleggen van herinneringen

Jullie bruiloft is natuurlijk één grote, mooie herinnering voor de rest van jullie leven. Als het goed is huren jullie een trouwfotograaf in om al deze bijzondere momenten vast te leggen. Maar zorg ook zelf voor mooie herinneringen voor later. Maak bijvoorbeeld een leuke bruiloft selfie of verzamel dingen die je na afloop van de bruiloft kunt bewaren. Ook is het leuk om de bovenste laag van de bruidstaart apart te leggen en in te vriezen, zodat jullie die op kunnen eten tijdens jullie eerste jubileum.

#5. Genieten van elk moment

Tot slot is het belangrijk om te genieten van ieder moment als jullie vandaag gaan trouwen. Na een maandenlange voorbereiding kan de trouwdag zelf opeens heel snel gaan. Sta stil bij alle mooie momenten die jullie vandaag meemaken en geniet met volle teugen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *