Kledinghanger voor je bruidsjurk

De ochtend van de bruiloft is erg belangrijk voor de bruid. De meeste vrouwen kiezen er voor zich in een kamer terug te trekken met hun moeder, beste vriendin en natuurlijk de kapster en visagist. En dan is het tijd om de jurk van je dromen aan te trekken. Maar wat doe je voor die tijd met je jurk? Hoe zorg je dat hij netjes blijft? Een speciale kledinghanger voor de bruiloft is een echte musthave! 

Het is typisch een van die dingen die je snel vergeet bij de voorbereidingen. Natuurlijk heb je nagedacht over je trouwjurk, maar je wilt natuurlijk ook een mooi plekje hebben om je jurk op te kunnen hangen wanneer jij je haar en make-up laat doen. Zo blijft jouw jurk netjes en kun je hem vast bewonderen. Het is daarom leuk om hier een persoonlijke kledinghanger voor jou als bruid voor te gebruiken.

Foto´s van de voorbereidingen op jullie bruiloft

De fotograaf is bij veel bruiloften ´s ochtends al aanwezig om een stukje van de voorbereidingen te kunnen fotograferen. Hij neemt foto´s van de bruid terwijl haar make-up gedaan wordt en haar haar in model wordt gebracht. Daarnaast worden vaak wat detailfoto´s gemaakt. De schoenen van de bruid, de accessoires van de bruidegom, de trouwringen en natuurlijk de trouwjurk. Dit laatste shot is het mooist als de jurk aan een bijzondere kleerhanger hangt. Wanneer je de kledinghanger ook nog eens op een speciale plek hangt, geeft dit helemaal een waanzinnig resultaat! Bespreek vooral vooraf met jullie fotograaf wat voor shots jullie mooi vinden. Op Pinterest kun je allerlei leuke ideetjes vinden.

Persoonlijke kledinghanger voor de bruiloft

Natuurlijk kun je een standaard kledinghanger voor je bruidsjurk kopen, maar het is een stuk leuker om voor een persoonlijk exemplaar te kiezen. Je kunt er namelijk allerlei leuke teksten op laten zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen naam, de woorden ´bruid´, ´bride´, ´mrs´ of je nieuwe achternaam? Je zou zelf creatief aan de slag kunnen gaan of een keuze kunnen maken uit de verschillende (online) aanbieders. Op deze manier heb je een unieke kledinghanger die jouw bruidsjurk extra bijzonder maakt.

Het is natuurlijk helemaal leuk wanneer je ook een kleerhanger bestelt voor de jurkjes van je bruidsmeisjes of andere bijzondere gasten op jullie bruiloft. Dit levert mooie foto´s op en bovendien heb je zo meteen een leuk aandenken voor je bruidsmeisjes of vriendinnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *