De leukste ideeën om Lego op jullie bruiloft te gebruiken

Zijn jullie gek op Lego? Dit speelgoed haalt in bijna iedere volwassene het kind naar boven. Je kunt er eindeloos mee blijven bouwen en de mooiste dingen maken, zo ook voor jullie bruiloft. Van een Lego bruidspaar op de bruidstaart tot decoratie gemaakt van Legoblokjes: er is van alles mogelijk. Dus ga maar snel aan de slag om deze leuke ideeën uit  te proberen!

Met Lego kun je heel wat verschillende dingen bouwen, maar je had vast niet bedacht dat je het ook voor jullie bruiloft kunt gebruiken. Wij hebben wat leuke ideeën voor je verzameld waarbij deze kleurrijke steentjes worden gebruikt:

#1. Lego bruidspaar als taarttopper

Een taarttopper maakt een bruidstaart helemaal af. Zelfs een simpele taart kan opeens heel bijzonder worden met de juiste taarttopper. Er zijn verschillende toppers te koop, maar je kunt er ook zelf een maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van zo´n originele taarttopper gemaakt van Legosteentjes of poppetjes? Met een Lego bruidspaar zorg je voor een originele bruidstaart!

#2. Tafelnummers van Legoblokjes

Hebben jullie vooraf een tafelindeling gemaakt voor het diner? Dat is wel zo handig, want zo weet je zeker dat iedereen een fijne plek heeft om te zitten. Om duidelijk te maken wie waar zit, is het handig om te werken met tafelnummers. Zeker als jullie veel gasten op de bruiloft hebben, is dit een handig systeem. Bovendien zijn deze nummers ook meteen een mooie vorm van decoratie, zeker wanneer je ze van Lego maakt!

#3. Bruidsboeket gemaakt van Lego

Een traditioneel bruidsboeket is gemaakt van bloemen, maar het kan ook op andere manieren. Zo zijn er allerlei leuke alternatieven te bedenken, zoals een bruidsboeket gemaakt van Lego. Je kunt hier verschillende soorten kleuren voor gebruiken of juist alleen witte bloemen kiezen. Zo’n bruidsboeket is ontzettend origineel en bovendien kun je hem helemaal zelf maken. Als dat niet bijzonder is! Ook de bruidegom kan Lego in zijn bloemen verwerken. Een corsage met een Legopoppetje staat bijvoorbeeld erg vrolijk!

#4. Lego manchetknopen

Als bruidegom draag je waarschijnlijk manchetknopen in je overhemd. Manchetknopen heb je in allerlei soorten en maten. De meeste knopen zien er deftig uit, maar het is ook leuk om er juist een klein grapje van te maken. Dat kan door een legoblokje als manchetknoop te gebruiken. Dit kleine detail maakt de outfit van de bruidegom extra bijzonder. Een speelse toevoeging aan jouw nette trouwoutfit!

Een persoonlijke bruiloft die bij je past

De ideeën hierboven zijn losse voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is met Lego op een bruiloft. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen te bedenken. Als Lego helemaal jullie ding is, is dit zeker een leuke toevoeging voor de bruiloft. Op deze manier maak je er namelijk echt een persoonlijke dag van en dat is uiteindelijk het belangrijkste!

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *