De leukste ideeën om Lego op jullie bruiloft te gebruiken

Zijn jullie gek op Lego? Dit speelgoed haalt in bijna iedere volwassene het kind naar boven. Je kunt er eindeloos mee blijven bouwen en de mooiste dingen maken, zo ook voor jullie bruiloft. Dus ga maar snel aan de slag om deze leuke ideeën uit  te proberen!

Met Lego kun je heel wat verschillende dingen bouwen, maar je had vast niet bedacht dat je het ook voor jullie bruiloft kunt gebruiken. Wij hebben wat leuke ideeën voor je verzameld waarbij deze kleurrijke steentjes worden gebruikt:

Taarttopper van Lego

Een taarttopper maakt een bruidstaart helemaal af. Zelfs een simpele taart kan opeens heel bijzonder worden met de juiste taarttopper. Er zijn verschillende toppers te koop, maar je kunt er ook zelf een maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van zo´n originele taarttopper gemaakt van Legosteentjes of poppetjes?

Tafelnummers

Hebben jullie vooraf een indeling gemaakt voor het diner? Om duidelijk te maken waar de gasten zitten, is het handig om te werken met tafelnummers. Bovendien zijn deze nummers ook meteen een mooie vorm van decoratie, zeker wanneer je ze van Lego maakt!

Bruidsboeket

Een traditioneel bruidsboeket is gemaakt van bloemen, maar het kan ook op andere manieren. Zo zijn er allerlei leuke alternatieven te bedenken, zoals een bruidsboeket gemaakt van Lego. Je kunt hier verschillende soorten kleuren voor gebruiken of juist alleen witte bloemen kiezen.

Bruidsboeket van lego

Fotocredits: Instagram

Manchetknoop

Manchetknopen heb je in allerlei soorten en maten. De meeste knopen zien er deftig uit, maar het is ook leuk om er juist een klein grapje van te maken. Dat kan door een legoblokje als manchetknoop te gebruiken. Dit kleine detail maakt de outfit van de bruidegom extra bijzonder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *