Lichtletters als sfeervolle decoratie op jullie bruiloft

Decoratie is ontzettend belangrijk om de juiste sfeer op de bruiloft te creëren. Veel bruidsparen vergeten echter om na te denken over decoratie die geschikt is voor de avond. Zodra het buiten donker wordt, is het leuk om extra sfeer te brengen met verlichting. Grote lichtletters zijn hier een mooi voorbeeld van. 

Verlichte letters zijn een mooie manier om de aandacht van jullie gasten te trekken, zeker wanneer ze erg groot zijn. Deze lichtgevende letters staan prachtig als achtergrond voor bijvoorbeeld jullie trouwfeest.

Grote letters met lampen

Je ziet ze steeds vaker op bruiloften verschijnen: grote letters met lampen die ’s avonds voor verlichting zorgen. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan de letters van jullie namen, maar je kunt met deze lichtletters ook woorden spellen zoals het woord LOVE. Hoe groter de letters, hoe opvallender ze zijn. Je kunt grote houten of metalen letters van wel 1 meter hoog krijgen. Deze letters zijn leuk om te gebruiken tijdens jullie trouwfeest. Zet bijvoorbeeld grote letters met verlichting neer die het woord BAR vormen zodat de gasten weten waar ze hun drankjes kunnen halen. Organiseren jullie een buiten bruiloft? Dan zijn lichtletters helemaal mooi om te gebruiken als decoratie voor als het ’s avonds donker wordt!

Verder lezen: Bruiloft decoratie checklist voor de aankleding van jullie bruiloft

Bruidspaar met lichtletters van hun voorletters

Fotocredits: XL Letters

Andere letters met licht

Niet alleen grote letters met lampen zijn mooi als decoratie, je kunt ook andere soorten lichtletters voor jullie bruiloft gebruiken. Neon letters zijn bijvoorbeeld ook ontzettend leuk! Doordat neon letters iets kleiner zijn, kun je ze goed gebruiken voor korte quotes of zinnetjes. Je zou ook jullie nieuwe, gezamenlijke achternaam in neon letters kunnen laten maken als decoratie voor de bruiloft.

Lichtletters huren of kopen voor de bruiloft

Er zijn heel wat bedrijven die lichtletters verhuren voor bruiloften en feesten. Het huren van lichtletters is slim om te doen omdat dit goedkoper is dan wanneer je ze zelf koopt. Bovendien is het een duurzame oplossing, de letters worden daarna namelijk weer door andere bruidsparen gebruikt. Wil je toch liever lichtletters kopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Je zou ze eventueel na de bruiloft ook weer kunnen verkopen. Ben je een beetje handig? Dan zou je ook kunnen proberen om zelf grote houten letters met lampen te maken voor de bruiloft. Lees voor de instructies en extra inspiratie het blog Grote letters met licht als decoratie voor jullie bruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *