Grote letters met licht in tekst LOVE

Fotograaf: Love & Story

Grote letters met licht als decoratie voor jullie bruiloft

Een bruiloft kan natuurlijk niet zonder decoratie. De meeste bruidsparen denken vooral aan de decoratie voor overdag, maar ook ’s avonds is het leuk om wat extra sfeer toe te voegen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door grote letters met licht te plaatsen. Deze letters staan hartstikke leuk op jullie bruiloft! 

Lichtjes zijn sowieso leuk op een bruiloft, hiermee creëer je ’s avonds een romantische sfeer. Trouwen jullie buiten? Dan kun je bijvoorbeeld lichtjes in de bomen hangen of langs de paden zetten. Maar ook binnen kun je gebruikmaken van verschillende soorten lichtjes. Letters met licht geven ook een gaaf effect!

Grote letters met licht

Ben je nog op zoek naar leuke decoratie voor jullie bruiloft? Grote letters doen het altijd goed! Je kunt bijvoorbeeld losse letters neerzetten zoals jullie voorletters of een &-teken, maar ook woorden zoals LOVE zijn leuk voor jullie trouwdag. Tot slot kun je woorden gebruiken om aan te geven waar iets is. Het woord BAR in grote letters met licht is bijvoorbeeld handig voor jullie trouwfeest. Zo zorg je dat de bar er extra leuk uitziet en bovendien goed vindbaar is in het donker.

Je eigen letters met licht maken

Het is altijd leuk om (een deel van) de decoratie voor jullie bruiloft zelf te maken. Grote letters met licht kun je huren, maar het is ook goed te doen om ze zelf te maken. Voor dit DIY projectje is het wel handig als je een beetje met een zaag overweg kunt. Niet zo handig? Dan zal je je verloofde of je vader even lief aan moeten kijken. Op Own Your Wedding staat stap voor stap uitgelegd hoe je de letters uit hout kunt zagen. Het is overigens ook mogelijk om in plaats van hout stevig karton te gebruiken.

Wanneer je de letters gemaakt hebt, zaag je de gaten voor de verlichting. Hier kun je de lampjes vervolgens in plaatsen. Je kunt de letters ophangen aan de muur, maar het kan ook leuk zijn om ze neer te zetten. Zorg er wel voor dat ze niet gemakkelijk om kunnen vallen.

Waar gebruik je de letters voor?

En als je letters af zijn, waar gebruik je ze dan voor? Je kunt er allerlei leuke dingen mee doen. Zo zijn ze bijvoorbeeld goed  te gebruiken als achtergrond op jullie trouwfoto´s. Het is ook leuk om ze buiten neer te zetten bij de ingang van de locatie waar het trouwfeest plaatsvindt. En dan is het ook nog mogelijk om jullie lichtgevende decoratie aan de muren op te hangen of op een tafeltje te plaatsen, bijvoorbeeld naast de bruidstaart, bij de bar of op het candy buffet. Leuke ideeën zijn er genoeg!