Twee off-shoulder trouwjurken

Fotocredits: Zie hieronder

De mooiste off-shoulder trouwjurken

Het moment dat je een trouwjurk uit gaat zoeken is altijd erg bijzonder. Veel bruiden nemen hun moeder, zus en vriendinnen mee om te helpen met kiezen. Want er zijn zo ontzettend veel verschillende soorten jurken, dat je soms niet weet waar je moet beginnen. Ga je voor strapless, korte of juist lange mouwen? Een leuk alternatief is de off-shoulder trouwjurk.

Off-shoulder trouwjurken zijn net iets anders dan strapless trouwjurken. Bij beide soorten jurken heb je als bruid blote schouders. Een off-shoulder trouwjurk heeft echter, in tegenstelling tot de strapless trouwjurk, nog wel een mouwtje. Dit kan een dun stukje stof zijn, maar een langere mouw is ook mogelijk.

Off-shoulder trouwjurken

Er zijn heel wat verschillende soorten off-shoulder trouwjurken te krijgen. Voor je trouwjurken gaat passen, is het handig om een beetje te weten waar je naar op zoek bent. Daarom hebben we vast een selectie voor je gemaakt van verschillende jurken. Zo hebben we foto´s geselecteerd van een romantische trouwjurk met hangende bandjes, een off-shoulder trouwjurk met half lange mouwtjes, een kanten jurk in bohemian stijl, een moderne variant met een brede, rechte band over de borst en armen en een laatste trouwjurk met blote schouders die afgewerkt is met verschillende soorten versieringen en kraaltjes.

Vijf compleet verschillende trouwjurken die één ding gemeen hebben: ze hebben allemaal mouwtjes die de schouders van de bruid bloot laten. Kijk maar eens mee naar deze prachtige trouwjurken:

Bruid met off-shoulder trouwjurk

Fotograaf: Diana McGregor Photography via Style Me Pretty

Bruid met off-shoulder trouwjurk

Fotograaf: Decorus Photography via My Wedding

Off-shoulder trouwjurk

Fotocredits: Daughters of Mine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *