Bruidspaar na ceremonie

Fotograaf: Andrea Stewart Photography via For the Love of Stationery

Crop top trouwjurk voor de moderne bruid

Ken je de crop top nog? Dit kledingstuk is niet alleen geschikt om tijdens je vakantie aan de Spaanse costa te dragen, maar ook als trouwjurk. Het klinkt misschien een beetje gek, maar een crop top trouwjurk kan juist hartstikke stijlvol zijn! Bovendien heb je op deze manier een unieke trouwjurk met een hippe uitstraling. Wij hebben de mooiste exemplaren voor je verzameld!

Toegegeven, niet alle bruiden zullen zich zeker genoeg voelen om een crop top trouwjurk te dragen op hun bruiloft. Maar als je gezegend bent met een goed figuur en je het geen probleem vindt om wat van je lichaam te showen tijdens jullie trouwdag, is het zeker leuk om ook eens een crop top trouwjurk te proberen. Deze jurk, die uit twee delen bestaat, is net even anders dan de traditionele trouwjurk, maar toch zul je je zeker een echte bruid voelen. Wij hebben wat prachtige voorbeelden van crop top trouwjurken voor je geselecteerd als inspiratie voor jouw eigen jurk!

Crop top trouwjurk in het wit

De meeste bruiden trouwen in het wit. Ook trouwjurken met een crop top zijn meestal wit. Je hebt ze in veel verschillende variaties. De top is meestal van kant, maar kan ook van andere materialen zijn gemaakt. Je kunt kiezen voor een lange rok tot aan de grond of een wat kortere versie die de onderkant van je benen bloot laat. Ook je buik kun je zo bloot maken als je zelf wilt. Sommige crop top trouwjurken laten slechts een klein stukje huid zien, terwijl bij andere jurken een groter deel van je buik zichtbaar is. Er is keuze genoeg, dus kies vooral waar jij blij van wordt!

Trouwjurk met een kleurtje

In plaats van een witte trouwjurk kun je natuurlijk ook een beetje kleur toevoegen. Het leuke aan crop top trouwjurken is dat ze uit twee delen bestaan. Hierdoor is het mogelijk om één van de delen wit te houden, terwijl je met het andere deel van de jurk op een subtiele manier wat kleur toevoegt. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit prachtige voorbeeld waarbij de rok van de crop top trouwjurk een zachtroze kleur heeft?

Trouwjurken met lange mouwen

Trouwen jullie in de winter? Dan is een crop top trouwjurk wellicht iets minder geschikt. Als je dit toch heel mooi vindt, zou je ook voor een exemplaar met lange mouwen kunnen kiezen. Hierdoor zorgt je trouwjurk voor iets meer warmte. Overigens zijn er ook allerlei andere manieren te bedenken om warm te blijven tijdens jullie trouwdag. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een leuke sjaal of trek een jasje of vest over je trouwjurk aan. Zo maak je jouw trouwoutfit helemaal bijzonder!

Andere leuke ideeën voor jouw trouwjurk

Is een crop top toch niet helemaal jouw ding, maar ben je wel op zoek naar een bijzondere trouwjurk? Dan zijn er ook nog heel wat andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een off-shoulder trouwjurk of een two piece trouwjurk? Het is natuurlijk ook mogelijk om het helemaal anders aan te pakken en te trouwen in een jumpsuit.