Bruidspaar op de dansvloer

Fotograaf: Yellow Birds Visuals via Brides

De leukste trouwfeest decoratie ideeën

Hoe mooi jullie trouwlocatie ook is, een beetje extra decoratie kan natuurlijk nooit kwaad. Daarmee zorgen jullie voor een fijne sfeer en kunnen jullie bovendien een persoonlijke touch geven aan de trouwdag. Er is heel wat leuke decoratie voor overdag te vinden, maar ook op het trouwfeest kan decoratie niet ontbreken. Wij hebben wat leuke ideeën en handige tips voor je verzameld! 

Wat is jullie thema? Of het nu vintage chic, bohemian of festival stijl is, het is altijd belangrijk dat het thema terug te zien is in jullie decoratie. Dit kun je doen door de kleuren af te stemmen en op zoek te gaan naar unieke items die goed bij jullie thema passen. Het gaat dan niet alleen om decoratie voor bij de ceremonie of het diner, maar ook voor tijdens het trouwfeest.

Leuke trouwfeest decoratie ideeën

Het trouwfeest is de spectaculaire afsluiting van jullie bruiloft. Een heerlijke avond waarbij er vooral veel gefeest mag worden en hopelijk alle voetjes van de vloer gaan. Om de sfeer er extra in te brengen, kunnen jullie voor decoratie zorgen die passend is bij het trouwfeest. Denk bijvoorbeeld aan slingers, lichtjes en andere gezellige decoratie die goed past bij jullie bruiloft. Discoballen staan ook ontzettend leuk en zijn weer helemaal hip!

Decoratie boven de dansvloer

De dansvloer is dé plek waar het om draait bij het trouwfeest. Maak deze plek extra speciaal door de ruimte erboven te versieren. Denk aan twinkelende lichtjes, bloemenkransen of slingers. Ook honeycombs en lampionnen doen het altijd goed als decoratie. Het geeft niet alleen een magische sfeer, maar het zorgt er ook voor dat jullie dansmomenten extra mooi worden vastgelegd. Dit is helemaal leuk als jullie bijvoorbeeld een bijzondere openingsdans hebben ingepland.

Romantische lichtjes om mee te decoreren

Lichtjes voegen die romantische touch toe die elk trouwfeest nodig heeft. Naast een lichtsnoer boven de dansvloer kunnen lichtpilaren of kleinere lichtjes een leuke toevoeging zijn om voor een feestsfeer te zorgen. Ook neon signs zijn heel leuk om te gebruiken als decoratie. Denk bijvoorbeeld aan een lichtgevend bord met jullie namen of een leuke quote erop.

Een toffe photobooth voor jullie trouwfeest

Wil je leuke decoratie combineren met wat entertainment? Ga dan voor een mooie photobooth! Kies voor een achtergrond die past bij jullie thema, voeg grappige accessoires toe en laat de gasten hun fotografeerkunsten tonen. Het is de perfecte manier om die spontane momenten vast te leggen en een extra dosis plezier toe te voegen aan jullie feest. De foto’s uit de photobooth kunnen de gasten in het gastenboek plakken en/ of meenemen na afloop van de bruiloft. Super leuk als herinnering!

Dit blog bevat affiliate links.