Bruidspaar met champagne

Fotograaf: Mooi Bruidspaar

De leukste plaatjes als trouwdag felicitatie voor het bruidspaar

Een huwelijk is een bijzondere gelegenheid. Het is daarom leuk om het bruidspaar met hun trouwdag te feliciteren. Dit kun je op allerlei manieren doen, bijvoorbeeld met een leuke kaart of een mooi cadeau. Wil je graag een digitaal berichtje naar het bruidspaar sturen? Dan is het leuk om hier een afbeelding voor de trouwdag aan toe te voegen. Wij hebben de leukste plaatjes als trouwdag felicitatie voor je verzameld! 

Als er iemand in jouw omgeving gaat trouwen, is het altijd leuk daar wat aandacht aan te besteden. Een felicitatie kan op allerlei manieren. Wij hebben wat leuke plaatjes verzameld die je kunt gebruiken om het bruidspaar met hun trouwdag te feliciteren!

(digitale) Kaart voor de trouwdag

Gaat er iemand in jouw omgeving trouwen en kun je niet op de bruiloft aanwezig zijn? Of vind je het gewoon leuk om het bruidspaar ook nog een berichtje te sturen? Dan kan het een goed idee zijn om een kaart op te sturen met een leuke tekst of gelukswens er op. Doe je het liever digitaal? Bijvoorbeeld door een berichtje via WhatsApp of social media te versturen? Dan is het leuk om hier een afbeelding bij te gebruiken. Op internet zijn bijvoorbeeld heel wat mooie trouwdag plaatjes te vinden en in dit blog hebben wij ook een aantal toffe ideeën voor je op een rijtje gezet.

Afbeelding trouwdag felicitatie

Als je niet op de bruiloft aanwezig bent, is het toch leuk om het bruidspaar te kunnen feliciteren. Je kunt bijvoorbeeld een mailtje, appje of berichtje via social media sturen waarbij je het bruidspaar geluk wenst met hun huwelijk. Door daar een afbeelding aan toe te voegen, heb je een extra bijzondere trouwdag felicitatie. Het enige wat je hoeft te doen, is de afbeelding opslaan op je telefoon, tablet of computer en hem vervolgens doorsturen met jouw eigen huwelijkswens er bij. Kun je het bruidspaar persoonlijk feliciteren? Dan kan het ook leuk zijn om een trouwdag afbeelding te printen op papier en hier jouw felicitatie bij te schrijven. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld gebruik maken van deze plaatjes:

Afbeelding trouwdag

Huwelijk felicitatie

Trouwdag plaatjes

Trouwdag plaatjes voor een jubileum

Niet alleen de trouwdag zelf is een bijzonder moment, ook alle jaren die volgen. Wist je bijvoorbeeld dat elk jubileum een andere naam heeft? Het bruidspaar zal zich vereerd voelen wanneer jij ook na de bruiloft nog aan ze denkt, bijvoorbeeld door ieder jaar op hun trouwdatum een kaartje, berichtje of afbeelding te sturen. Je zou hierbij gebruik kunnen maken van deze plaatjes om het bruidspaar met hun trouwdag te feliciteren!

Trouwdag plaatjes

Felicitatie bruidspaar

Trouwdag plaatjes

Andere manieren om het bruidspaar te feliciteren

Zo’n (digitale) afbeelding als felicitatie voor de trouwdag is natuurlijk leuk, maar er zijn nog veel meer manieren om het bruidspaar te feliciteren. Ben je nog op zoek naar leuke ideeën waar je het bruidspaar mee kunt verrassen? Je vindt ze in het blog Gefeliciteerd met jullie trouwdag: 6 Originele felicitaties. Of ben je naast een felicitatie ook op zoek naar een leuk cadeau voor de bruid en bruidegom? Kijk dan eens op de pagina 20 Huwelijkscadeaus voor ieder budget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *