5 Redenen waarom een springkussen niet kan ontbreken op jullie bruiloft

Denk je dat springkussens alleen leuk zijn voor kinderfeestjes? Think again! Ze zijn namelijk ook hartstikke populair in bruiloftland. Niet zo gek, want er zijn redenen genoeg om een springkussen op jullie trouwdag te huren!

Springkussens kunnen gehuurd worden voor evenementen en dus ook voor jullie bruiloft. Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt wanneer jullie bezig zijn met de voorbereidingen, maar een springkussen kan echt iets toevoegen aan jullie bruiloft. Wij geven je 5 redenen waarom jullie er beslist een moeten huren:

#1 Kinderen vinden het fantastisch

Komen er veel kinderen op jullie bruiloft? Heel leuk en gezellig natuurlijk, maar dan is het wel handig om voor wat vermaak te zorgen. Met een springkussen hebben ze eindeloos speelplezier en hebben de volwassenen ondertussen tijd voor een lekker drankje.

Gasten op het springkussen

Fotograaf: Joseph Hall

#2 Je maakt de leukste foto´s

Willen jullie graag wat spontane en originele foto´s laten maken door de fotograaf? Een springkussen leent zich hier goed voor! Jullie zullen samen veel plezier hebben tijdens het rondspringen in jullie trouwjurk en nette pak en dat straalt van de foto´s af!

#3 De gasten zullen zich geen moment vervelen

Zijn jullie lang weg voor het maken van de trouwfoto´s? Of nemen de felicitaties veel tijd in beslag? Wanneer je een springkussen neerzet, hoef je je geen zorgen te maken over de gasten. Zij vermaken zich wel!

#4 Een heus springkasteel is prachtig als decoratie

Misschien denk je bij springkussens vooral aan opvallende gevaartes in felle kleuren, maar dat kan gelukkig ook heel anders! Een wit springkasteel ziet er bijvoorbeeld al veel mooier uit, zeker wanneer je wat extra decoratie toevoegt zoals op de foto hieronder.

Springkussen kasteel bruiloft

Fotocredits: Facebook A Wedding Wonderland

#5 Het maakt jullie bruiloft onvergetelijk

Kinderen die zich heerlijk uit kunnen leven, tranen van het lachen wanneer jullie zelf een poging doen rond te springen in jullie trouwkleding en gasten die met een paar drankjes op het springkasteel betreden: een springkussen zorgt voor onvergetelijke momenten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *