Bruidspaar kijkt naar schilderij van hun bruiloft

Fotograaf: HA&CH Photography

Live paint om jullie bruiloft ter plekke vast te leggen als modern schilderij

Ben je op zoek naar een originele toevoeging aan jullie bruiloft? Of naar een uniek huwelijkscadeau voor het bruidspaar? Met live painting wordt er tijdens de bruiloft een schilderij gemaakt als aandenken aan deze bijzondere dag. Een prachtige manier om alle herinneringen vast te leggen voor later! 

Heb je wel eens iemand live zien schilderen? Dan weet je hoe leuk het is om stukje bij beetje een schilderij tot leven te zien komen. En het is natuurlijk helemaal fantastisch wanneer jullie eigen bruiloft op het doek verschijnt! Live painting is daarom een leuke manier om jullie trouwdag vast te laten leggen.

Wat is live paint?

Live paint is een actieve vorm van schilderen waarbij de gebeurtenis ter plekke op het doek wordt gezet. Als jullie een live painter inhuren voor de bruiloft, is hij of zij op de dag zelf aanwezig om een schilderij te maken van jullie trouwdag. Alle unieke details van jullie bruiloft kunnen op het schilderij worden vastgelegd, zoals de trouwlocatie, de bruidstaart en de trouwauto, maar ook bepaalde gasten die extra belangrijk voor jullie zijn. Leuk als aandenken voor later!

Live paint van een bruiloft met twee bruiden

Fotocredits: Abby Lynne Art

Live painting op jullie bruiloft

Wanneer jullie een live kunstenaar inhuren voor de bruiloft zorgt dit niet alleen voor een prachtige herinnering voor later, maar ook voor een leuke vorm van entertainment op de dag zelf. Voor de gasten en voor jullie zelf is het natuurlijk ontzettend leuk om de live painter bezig te zien met het schilderij. Overigens zijn jullie hier zelf geen tijd mee kwijt. Jullie hoeven niet te poseren, de schilder zorgt er zelf voor dat de juiste mensen goed op het schilderij komen te staan. Lukt het niet om iemand te vinden die op jullie bruiloft zelf langs kan komen voor het maken van een live painting? Dan is het ook mogelijk om achteraf nog een mooi schilderij te laten maken aan de hand van foto’s die jullie opsturen.

De prijs van live paint op een bruiloft

De vraag is vervolgens natuurlijk hoeveel een live schilder kost. De prijs die je voor een live paint van jullie bruiloft betaalt, zal tussen de €600,- en €1000,- liggen. De prijs hangt onder andere af van de grootte van het schilderij, de hoeveelheid details in het schilderwerk en de reistijd van de kunstenaar. Laten jullie het schilderij achteraf schilderen? Dan zullen de kosten ongeveer vergelijkbaar zijn, alleen hoef je dan natuurlijk geen reiskosten te betalen.

Bruidspaar bij een live paint van hun bruiloft

Fotocredits: Bloom & Bliss

Live painter als cadeau voor het huwelijk

Een live paint van jullie bruiloft is een prachtig cadeau voor jullie zelf. Het schilderij kun je na afloop een mooi plekje in huis geven als blijvende herinnering. Gaan er mensen in je omgeving trouwen en wil je een uniek huwelijkscadeau aan het bruidspaar aanbieden? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een live painter cadeau te doen. Wat zal het bruidspaar verrast zijn wanneer jullie een kunstenaar voor op hun bruiloft uitnodigen! Niet alleen is dit erg leuk op de bruiloft zelf, ook is een schilderij van de bruiloft een prachtig blijvend huwelijkscadeau.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *