Schilderij: Peggy van Gurp

Live paint om jullie bruiloft ter plekke vast te leggen als modern schilderij

Bij Bruiloft Inspiratie zijn we altijd op zoek naar de kleine dingen die een bruiloft extra bijzonder maken. Een live paint is een voorbeeld van zo´n leuke toevoeging. Niet alleen is dit een ware sensatie voor jullie gasten, ook is het een prachtige herinnering voor na jullie bruiloft.

Heb je wel eens iemand live zien schilderen? Dan weet je hoe leuk het is om stukje bij beetje een schilderij tot leven te zien komen. En het is natuurlijk helemaal fantastisch wanneer jullie eigen bruiloft op het doek verschijnt!

Een live schilderij van jullie bruiloft

We werden dan ook erg blij toen we de schilderijen van kunstenares Peggy van Gurp zagen. Met een live paint van haar verras je niet alleen je gasten, maar ook jezelf. Ter plekke legt ze jullie bijzondere dag vast op doek, een modern schilderij en uniek kunstwerk als blijvende herinnering. De verfjes ademen de sfeer van de dag.

Voor de gasten is het prachtig om te volgen hoe het schilderij in een creatief proces voor hun ogen tot stand komt. Live painting is het ontstaan van spontane kunst. Een kortstondige impuls zonder bewuste reflectie, niet gekunsteld of gemanipuleerd en verrassend voor de omgeving. Precies dát is te zien als Peggy van Gurp bezig is met het creëren van een live paint. Een ware sensatie voor de gasten én jullie zelf. Enjoy!

Live paint als huwelijkscadeau

Een live paint van jullie bruiloft is natuurlijk een prachtig cadeau voor jullie zelf. Het schilderij kun je na afloop een mooi plekje in huis geven als blijvende herinnering. Gaan er mensen in je omgeving trouwen en wil je een uniek huwelijkscadeau aan het bruidspaar aanbieden? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een live paint cadeau te doen. Dit is zeker een succes!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website van Peggy voor vele voorbeelden, prijzen en informatie.

Live paint bruiloft
Live paint bruiloft

Live paint bruiloft
Dit blog is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

Reacties (1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.